Fórum / Üdv az oldalunkon!

Ezt a topikot azért hoztuk létre, hogy az új tagok (és esetleg a régiek) írhassanak magukról néhány bemutatkozó sort, így egyszerűsítve az ismerkedés folyamatát! :) Bármit írhatsz, ami szerinted jellemez téged.
És üdvözlünk a kockart csapatában!

Manó[offline]

Manó

2019-09-15 11:31:23#19Sziasztok. Mostanában nem nagyon vagyok aktív az oldalon, pedig lassan 4000 napja vagyok tag itt, - hihetetlen ez az idő intervallum - Emlékszem, még megkérdezték tőlem, hogy találtam rá erre az oldalra annó, és miért. Hát nem tegnap volt. Sajnos mostanában szinte sehogy sem vagyok itt, de igyekszem támogatni az oldalt, remélem ezer évig megmarad még. Rajzolás tekintetében Thubakabrát tartom a mesteremnek, akinek hol megfogadtam, hol nem a tanácsait, (szégyenlem magam) És persze mások is rengeteget segítettek nekem. Mostanában nem nagyon alkotok, amolyan változásos korszakomat élem, a világban csak sodródom, de igyekszem, ahogy tőlem telik smiley Jelenleg inkább olyan vers förmedvényekkel támadok, amit jó indulattal lehet verseknek nevezni igazából, szakmailag semmiképpen sem. Voltam itt moderátor is, de távolmaradásom miatt elvesztettem ezt a rangot - jogosan, hányavetett életemben minden IS megtörtént velem, de bízom abban, hogy újra megtalálom majd a rajzolási kedvemet, és talán még fejlődhetek is ezen a téren. Azt hiszem, ha a Kockart nem lenne, szegényebb lenne a világ. (nekem biztosan) Mindenkinek sok sikert kívánok az oldalon való léthez, jó alkotást és sikerekben gazdag életet kívánok smiley
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-11-30 12:03:30#18Válasz a #17 kommentreÜdv közöttünk, Edit!

Huh, nem semmi, hogy nekiálltál a digitális festészettel való ismerkedésnek, sok sikert kívánok! smiley

Ha kérdésed van a digitális festészettel kapcsolatosan, itt fel tudod tenni: http://www.kockart.hu/for…

Vagy töltsd fel az alkotásod, és azon keresztül tudunk adni ötleteket és tanácsokat arra, mit kéne máshogy csinálni vagy mi az, ami már jól megy.

Érezd jól magad közöttünk! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Edit1[offline]

Edit1

2018-11-30 10:48:27#17Sziasztok! Véletlenül találtam az oldalra, digitális festészetet keresve. Esti iskolába járok, ahol festeni és rajzolni tanulok, de nagyon érdekel a digitális festészet is. Kaptam a férjemtől wakom táblát és próbálkozom vele, nem sok sikerrel. smiley 61 éves vagyok, naponta használom az internetet, de sajnos angolul nem tudok, ezért nehézségeim vannak a wacom táblához kapott programmal. Ehhez kérek majd segítséget tőletek , nagyon kisiskolás módon.Előre is köszönöm! Edit1

Martha57[offline]

Martha57

2017-12-30 08:28:19#16Sziasztok! Köszönöm szepen a befogadast.Egesz veletlen talaltam ra erre az oldalra ,nagyon tetszik s örülök,hogy itt lehetek köztetek.Amatör festö vagyok,alig harom eve kezdtem el ,szeretek fotozni,rajzolgatni.Biztosan sokat fogok tanulni Töletek.
Marta Fabian

Lacikukac[offline]

Lacikukac

2017-12-28 02:31:16#15Sziasztok nagyon szépen köszönöm a befogadást nagyon örülök hogy itt lehetek közöttetek és csodálhatom a műveiteket.nyilvan nem vagyok olyan szintem mint ti sőt nagyon kezdő szinten vagyok de nagyon sokat tanulhatok tőletek

jozefg[offline]

jozefg

2017-09-21 16:21:25#14Üdvözlet Mindeninek!
Új tag vagyok itt, örülök hogy működnek még színvonalas fórumok.
22 éves múltam, kétszer is. smiley
Rajzolok már egy ideje de erről nem írnék sokmindent inkább majd feltöltök ezt-azt!
Remélem sikerül nekem is hozzáadnom vmit az oldal színvonalához!
Üdvözlettel:B.P.

md_art[offline]

md_art

2016-08-09 08:03:05#13ja hogy itt ilyen fórum is van? smiley
Tehát, 19 napja regisztráltam, textiltervező szakon végeztem, de grafikus lélek kószál bennem ovi óta. Logokat, arculatokat, tetoválásokat szoktam tervezni, festményeket, grafikákat készítek rendelésre, régen pólókra is festettem így rendelés igényei szerint. Egyszerűen a művészet a szenvedélyem, ennyi.
MD Art

HunDrenus[offline]

HunDrenus

2015-08-10 17:46:50#12Sziasztok!
No, én is eljutottam ide. Jobb később, mint soha, vagy micsoda... smiley
Tőlem várhattok majd ide sok-sok digitális képet, elsősorban portrékat, feldobva valami fura elemmel, szomorkodással, mély-mondanivalónak-álcázott-letargiával és úgy amblokk a pillanatnyi hangulatomat tükröző dolgokkal. Meg néha virágok is lesznek, ígérem.
Jó alkotást mindenkinek! smiley
https://www.facebook.com/drenusart

GoTdraw[offline]

GoTdraw

2015-08-07 20:51:14#11Sziasztok GoTdraw vagyok. Nemrég kezdtem el rajzolni kb.2 hónapja, de úgy érzem gyorsan tanulok és szeretnék egyre jobb és jobb rajzokat készíteni. Jelenleg csak grafittal dolgozom de idővel kipróbálnám a szenet is. Szívesen olvasok rajzaimról kritikát legyen az pozitív vagy negatív. Leginkább a portrék és az egzotikusabb rajzok érdekelnek mint: Fantázialények
Más korok öltözékei, emberei, stílusa

Zmietta[offline]

Zmietta

2015-07-11 14:47:33#10Sziasztok!

Már egy ideje nézegetem az oldalt. Csodás művek vannak itt. Csak ámulok.
Rólam annyit, hogy nem vagyok valami termékeny rajzolás terén. A hobbimra alig jut időm. Viszont szeretem és szeretném többet, és jobban csinálni.
Főleg csak portrékat próbálok készíteni. A fotórealisztikus képek állnak hozzám legközelebb. Remélem egyszer sikerül ilyet alkotnom.
A grafit az ami nekem leginkább bejött. Próbáltam a szenet, olajfestéket, de nem igazán nyerte el a tetszésem.
Amint tudok töltök fel képet is. smiley

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-03-19 13:36:16#9Üdv!

Kezdő tollvonogató vagyok. A digitális rajzolás érdekel a legjobban jelenleg. Sok-sok remekmű van itt fenn, minden féle technikával. Remélem egyszer én is a sok-sok közé kerülhetek! :-)
TG-Art Gallery

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-03-18 09:54:30#8Üdv itt, regisztrálók! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

I. Gaby[offline]

I. Gaby

2015-03-17 12:13:34#7Sziasztok!

Gabi vagyok. Amatőr fotós, kb. 2 éve kattintgatok amivel, és amit csak lehet smiley Januàr közepén elkezdtem rajzolgatni is autodidakta módra.. Igyekszem tanulni és fejlődni. Remélem egy kicsit tetszeni fognak képeim, rajzocskàim. Minden építő jellegű kritikàt, tanàcsot szivesen fogadok.

2015-02-25 18:17:37#6Üdvözlet mindenkinek!

Tamás vagyok, az oldalt ajánlották, megnéztem, megtetszett. smiley A rajzolással komolyabban lassan egy éve foglalkozom, elsősorban portrékat készítek kizárólag grafittal. A fotórealisztikus rajzok a kedvenceim, egyszer szeretnék igazán élethű rajzokat készíteni. Néha egy egy autó vagy állatrajz is készül amolyan kikapcsolódásként. Remélem fognak tetszeni a rajzaim és tanulhatok tőletek!

Audrey[offline]

Audrey

2015-02-06 16:38:36#5Üdvözlet az új érkezőknek smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

enigmakata[offline]

enigmakata

2015-02-06 08:22:46#4Üdvözletem mindenkinek! smiley

Kata vagyok, nemrégiben találtam meg az oldalt, eddig nagyon jó tapasztalataim vannak.
Nagyjából egy éve rajzolgatok, remélem most már egy örök hobbi marad számomra. E mellett szenvedélyem még a filozófia, remélem hamarosan a doktorit is elkezdhetem. 25 éves vagyok, örök amatőr, ám lelkes smiley
Köszönöm, hogy itt lehetek :3

Bögre[offline]

Bögre

2015-02-03 06:59:27#3Sziasztok!

Bögre vagyok, már az ősidők óta megtalálható itt. smiley

Elsősorban fotókat készítek, 2009-ben, akkor még mobiltelefonom kameráját használva vágtam bele. Azóta már eljutottam a kompakt fényképezőgép szintjére, noha később, majd, veszek egy rendes DSLR-t is, amivel már tényleg kiélhetem magam.

Ekkor még a képszerkesztő program lehetőségeinek megismerése volt a cél, mára már a fényképezővel szimbiózisban működnek, előtte nem gondoltam volna, hogy foglalkozni fogok a dologgal.

Az oldal egy moderátoraként bárkinek, ha tudok, segítek 1-1 probléma megoldásában, nyugodtan lehet keresni.

Magnetic Art[offline]

Magnetic Art

2015-02-02 21:02:31#2Válasz a #1 kommentreSziasztok! Nemrég jöttem, barátaim is vannak itt... A fészen is Magnetic Art az oldalam. Amatőr vagyok, gimiben tanultam rajzolni, majd 18 év kihagyás után 2 éve ragadtam újra cerkát majd ecsetet. Célom az olajfestés. Autodidakta módon tanulom... Szép napot! smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-02-01 20:48:56#1Üdv minden friss regisztrálónak!
Ide írhattok bemutatkozást magatokról, hogy jobba megismerhessünk titeket. És Üdv itt. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

ugrás a lap tetejére

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]