: Árnyékolási gyakorlat v 1.0

Gondoltam megnézem mennyire megy nekem ez smiley Kritikákat szívesen fogadok.

[ mellőzve ]
Címkék: , , ,

245 megtekintés
0 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-06-26 18:00:580+#3Válasz a #2 kommentreSzívesen!
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy 100%-ban másolj le valamit. Inkább figyeld meg a képeken, mire kell figyelni, készíts egy belső memót róla, és úgy fesd meg.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

3psylon[offline]

3psylon

2018-06-26 17:00:470+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley Kíváncsi voltam , mennyire megy igy mindenféle refferencia nélkül . Lehet többet kellene tanulmányoznom, és ezt fel tudnám használni ha kb 25-30 év múlva magamtól is tudok rajzolni valamit smiley Köszönöm a hozzászólásod , figyelni fogok ezekre a dolgokra smiley
3psylon

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-06-26 16:53:341+#1Érdemes lett volna azért lesni némi referenciát, mert így most nem jöttél rá a fényreflexiók létezésére, és ez hiányzik is. smiley Jó amúgy néha kipróbálni ezt, szóval ez nagyon szuper, hogy kipróbáltad!
Ilyen könnyű gyakorlásoknál is gondolkodj el a fizikán, hogyan működnek egyes anyagok, fények, ez segíteni fog a realisztikusságban. Most egy erősen tükröződő anyagot rajzoltál, ami azt eredményezné. hogy a világosabb környezet alulról szintén tükröződik, ezért nem lehet fekete placni az árnyékos része. A vetített árnyék sem lenne ilyen sötét, ha szórt fényről van szó - azt feltételezem legalábbis a golyó árnyalataiból.

Csak így tovább! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1799 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]