: A kézben tartott szem

A kép A3 papira készült grafit ceruzával és grafitporral .Meg próbáltam 100%-ban le másolni az eredetit több kevesebb sikerrel.

[ http://webneel.com/daily/… ]
Címkék: , ,

1828 megtekintés
2 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

addi [offline]

addi

2016-12-15 18:29:450+#4Válasz a #3 kommentreKöszi smiley smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-12-15 08:52:350+#3Válasz a #2 kommentreA fényképezéssel szerintem nincs már gond, jól sikerült itt! Az utómunkát hanyagoltad el.
De azért látni ám, hogy igyekszel, és ez már nagyon jó. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

addi [offline]

addi

2016-12-14 21:29:070+#2Válasz a #1 kommentreElőször is köszönöm szépen ismét a segítséget. smiley És igen van még csiszolnom hogy valóban ti is úgy lássátok a képet ahogyan én meg alkottam. De nekem ez okozza a legnagyobb problémát. Hogy jól le tudjam fényképezni illetve be digitalizálni.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-12-14 10:56:390+#1Szerintem egész hűen rajzoltad meg! Néhány tekintetben még részletesebb is lett, mint a referencia, amiről rajzoltál. kezet rajzolni nem egyszerű, az biztos. Talán annak anatómiája itt-ott nem sikerült (pl a hüvelykujj párnája hiányzik, és homorú lett ott a kéz). De a tónusok és kontrasztok szépek lettek.
Párszor már linkeltünk tutorialokat, azok szépen leírják az utómunkát a rajzhoz, amivel sokkal igényesebben tudnád nekünk megmutatni.
Először is, egy színtelenítés sokat segített volna, illetve a kontrasztok javítása is, mert gondolom ennél világosabb a kép. Másrészt meg még mindig belóg a szőnyeg.
Ezek pici dolgok. Nem tart sokáig javítani egy képet. El sem tudod képzelni, hogy a rajz megítélésében ezek a "kicsi" dolgok, mennyit segítenek online fórumokon.

Mindenesetre ment a pont, mert ezen a fotón már jobban látszik a munkád, ami szép és igencsak ígéretes! Szerintem gyakorlással nagyon profi fotóreálokat fogsz csinálni. De az utómunkára fordíts több figyelmet!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]