: Angyalka

Sosem hoztam még fotót, mert nagyon gyerekcipőben járok még. Néhány hete vettem az új gépem, és egyre jobban érdekel a dolog, viszont alig tudok még valamit róla smiley (Még a kategóriát sem tudtam rendesen kiválasztani smiley )Sok-sok kép közül erre esett a választásom, ezzel szeretnék nevezni a versenyre. Kellemes Ünnepeket kívánok minden Kockartosnak! smiley

Címkék: , ,

Karácsony, ahogy te szeretnéd1992 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Aiedail[offline]

Aiedail

2014-12-28 19:52:300+#2Válasz a #1 kommentreIgen, ahogy van időm olvasgatom az infókat róla smiley Nem túl nagy gép, de számomra mindenképp nagy lépés, Samsung NX3000.
Köszönöm! smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-12-28 19:03:150+#1A fotózás nem egyszerű dolog. smiley Én azt javaslom, hogy kezdj kutakodni neten fotózással kapcoslatos kifejezéseknek (záridő, ISO, rekesz meg ilyenek), hogy segítsen a fényképezőgép megértésében. Nem tudom, milyen géped van mondjuk, de sok sikert kívánok a fotózás rejtelmeinek felfedezéséhez!

És utólagosan neked is boldog karácsonyt! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    3 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]