: Egyes számú mocsadék

Hogy milyen érzés padlón lenni? Szerintem nincs olyan ember a Föld nevű bolygón aki ezt ne tudná, és aki azt mondja- nem tudja- az, tudja meg az egész világ, hazudik.

Ismét itt lenni? Rossz, nagyon. Vizsgák, dolgozatok, bántások, viták, balhék, kiabálások, sírások, szeretethiány és minden egyéb. Ez az a pillanat, amikor egy utolsó senkinek érzed magad és senki nem ért meg (legalább is ezt hiszed). És persze a barátaidnak sem könnyíted meg, mert hiába segítenének, nem tudod fogadni, képtelen vagy. Tudod, hogy jót akarnak, mégis támadod őket. Fáj a tudat, hogy rossz vagy és ők mégis szeretnek, ennél rosszabb nincs is. Talán.. de lehet, hogy mégsem. Ilyenkor ellep a világ összes fájdalma, és akármilyen kedves is hozzád valaki, gúnyosnak érzed. Mindenkivel sikerül összeveszned percek alatt, azzal is, akit szeretsz. Meg persze ne feledjük azt sem hogy ilyenkor egy pillanatnyi késés, félrepillantás is félreértelmeződik kikészült elmédben. Már hallucinálsz. Ha nem szólnak hozzád, azt hiszed, harag van... arra nem is gondolsz, hogy fájdalmukban, amiért így kell látniuk, nem tudnak megszólalni. Vagy ki tudja… ez személyes tapasztalat.

Tehetetlennek érzed magad? Hát persze. Miért is ne… hiszen minden egyre jobban nyomaszt. Aludni sem tudsz, pörög az agyad. Meghalnál? Á… nem, az sem hoz nyugalmat. Fáj minden. Beszélgetésre vágysz, de képtelen vagy rá. Egy ölelés is jól esne, de ha hátrányos helyzetben vagy e téren, akkor ezt sem kapod meg. Semmi melegség. Minden jéghideg. A csontok, az agy ledermed. Vágysz valamire, magad sem tudod mire. A szemed sarkában fény villan. Aztán jön egy… talán jó barát… bár ebben az állapotban félsz ezt gondolni, hátha csak önámítás és ő is csak bántani akarsz. De ő kinyújtja a tenyerét feléd, és amikor belenézel, a lazán tartó ujjak között egy… talán 8 pöttyös, pirosan csábító katicát pillantasz meg.

Hallucináltatok.

És ez még csak a kezdet... smiley

1380 megtekintés
3 szavazat
0 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]