: Bagoly

Egy ideje fontolgattam, hogy nekiállok egy bagoly rajznak. Ez egy ékszerhez készült, amit ez alapján fogok a közeljövőben elkészíteni. Nagyon jó érzés volt rajzolni.
Eszközeim: rotring ceruza, Faber-Castel 0.8 filc, B5 160 grammos rajztömb

[ http://funmozar.com/wp-co… ]
Címkék: , , ,

2275 megtekintés
6 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

AndreaMacsek[offline]

AndreaMacsek

2014-10-07 11:48:190+#4Válasz a #3 kommentreTegnap készítettem egy medált a ez alapján. Nem teljesen ilyen, a mérete miatt néhány helyen változtatnom kellett rajta. Ha megszáradt a lakk rajta, azt is felrakom. smiley Számomra a csőrével nincs baj, bár tény, hogy túl hamar fixáltam le filccel, így már nem tudtam volna javítani rajta. Köszi! smiley
Török Macsek Andrea

Thubakabra[online]

Thubakabra

2014-10-06 22:02:460+#3Nekem már nagyon tetszik! Látom azt is, hogy mi fog belőle épülni, már előre kedvelem a végeredményt, biztos beszabehu lesz. smiley A csőre zavar egyedül, a fekete folt helyett lehetett volna azzal is kezdeni valamit. De szép formák, nagyon baglyos. smiley Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

AndreaMacsek[offline]

AndreaMacsek

2014-10-06 15:52:530+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm! Én is kíváncsi leszek, hogyan oldom meg egy-két részét. A fejemben összeáll.. meglátjuk.
Török Macsek Andrea

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-10-06 15:50:130+#1Nagyon jó kis minta, én már továbbgondoltam hogy mihez használod fel és úgy ütős lesz! kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle, mert elég részletgazdag lesz smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]