: Szabad levegőn 2

Remélem, hogy ez már jobb lett valamivel. Nincs a közepén és nincs sok szabad felület.

Címkék: ,

887 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

angeli[offline]

angeli

2016-08-31 20:41:540+#2Válasz a #1 kommentreÉrtem köszönöm az újabb kommentet lépkedni sajnos már nem tudok, ha érted hogy mire gondolok mivel ez csak egyszeri alkalom volt. Viszont van olyan fotóm róla ahol nincs benne az ablak, de a fotó az meg homályos vagyis rossz. És megpróbálok olyan fotókat feltenni a jövőben amit jónak találok, de azt sajnos sose fogom tudni, hogy kinek mi a jó hiába tetszik nekem smiley
Angi

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2016-08-30 16:26:382+#1Nagyon jó hogy feltetted ezt a képet is. Csak a témát nézve sokkal de sokkal jobb a kompó. Megpróbálnék egyet jobbra lépni, valahogy kikerülni az ablakot bár nem tudom mi van a baloldalt.
Nagyon pici mélységélesség híján (mobilos apró szenzor miatt) nem igazán tudod "elmosni" a hátteret megfelelően. A max elmosáshoz azaz a legkisebb mélységélesség eléréséhez az adott eszközödön a max zoommmal (ami mobilnál mondjuk nincs) a lehető legközelebb kell állnod a témádhoz amit a fókuszod még megenged(pár cm). Talán már az ablak sem lenne úgy olyan zavaró.
Visszautalva másik képedhez írt rövidke kommentemre ilyenkor van az hogy bár nagyon fájó szívvel de kukázom a képet. Mert te is látod (ami tök jó) hogy nem tökéletes. Itt a háttér zavaros a másiknál a nézőpont. Sokszor előfordul hogy bár elsőnek nagyon jónak tűnik az adott helyzet de egyszerűen el kell engedni mert valami mégis megakadályozza azt a bizonyos egyetlen jó kép elkészítését.
Amikor mindent jónak találsz na olyankor kell megosztani, véleményezetni hátha más talál vmit benne ami neked addig elkerülte a figyelmedet.
Erdei Zoltán

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

5 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]