: Mercyvé változás

Egyik barátom így állt be fotóra és ez lett a vége

Címkék: , , ,

629 megtekintés
1 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2020-01-28 10:45:000+#3Milyen jó is, ha van az embernek segítsége és vagy modellt áll vagy lefotózható a kívánt pózban. smiley
Úgy látom a feltartott kézre összpontosítottál inkább.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-01-27 15:26:311+#2Nagyon jó dolog, amikor az ember saját fotókból tud alkotni. smiley Én anno magamat próbáltam beállítani, csak túl sok volt a fölösleg, és nem tudtam alkalmazni anatómiailag a referenciát. smiley

Tetszik ez a gyors conceptuális alkotás, ezekből sokat lehet tanulni. Azt sajnálom, hogy nem használtad ki a referencia adta segítséget, és a póz esetleges lett. Habár a referencián sem túl erős a kontraposzt, azért valamelyest jelen van. Ilyen szempontból nehéz férfi modelleket használni, mert nem olyan határozott a csípőjük helyzete, illetve nem is merik annyira kidugni azt. smiley Érdemes talán direkt túlzásra kérni a csípő tájékon. A tiéden is van kontraposzt, de természetellenes irányban, a neki jobb csípője el is tűnt.
Ez a póz akkor hat természetesen, és mutat egy főlényes varázslós pózt, ha a neki bal válla van magasabban, illetve a jobb csípője, míg a jobb váll alacsonyan. Szóval pont a másik irányban lenne a kontraposzt.
Ez egy biztos póz lenne, a jobb lábával tartja magát, míg a másikkal csak előrelép.
A te alkotásodon nem terhel semmit, bizonytalan a póz, könnyen kidönthető, és természetellenes.

Míg ezt a néhány sort megírtam, 5x álltam fel és pózoltam be magam a megfelelő és a kép szerinti pózban. Ugyan nem látom magam, de érzem, hogy a testem melyik pózt érzi természetesnek, és automatikusan úgy áll be, míg a másikban begörnyedek, a lábamat nem tudom hová tenni, és még a derekam is begörcsöl.

Ajánlanám neked is, hogy "teszteld le" a pózokat felskicceléskor. Rá fogsz érezni, mikor jó a póz, és mikor esetlen, természetellenes. A kontraposztot pedig jó alkalmazni, főleg egy női karakter esetén, mivel a női idomok szebben érvényesülnek (habár a férfiaknál is ugyanolyan fontos, csak ott a póz természetessége miatt).
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Creaturee[offline]

Creaturee

2020-01-26 15:16:580+#1Tetszik amit kíhoztál a referenciából. Stílusosra sikerült, bár a háttér lehetne kicsit élőbb.

Jó munka. smiley
Ami van, az volt is.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]