: A három fák

40 x 30 cm-es , 250-es Canson akvarell lapon akril festés, festőkéssel.

A vivőfelület kicsinek bizonyult, látom, hol szűk a tér... de megpróbáltam, a végére már belekeveredtem a színekbe... a festőkés pedig nem akarta az igazságot, az akvarell lap nem nagyon szereti...

Címkék: , , , , ,

647 megtekintés
5 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-08-08 19:45:500+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen a látást is smiley , így még nem is néztem ezt a festésemet, köszi a megláttatást smiley
Ilcsi

egonov[offline]

egonov

2018-08-06 11:59:020+#3Csak most találtam rá erre a képre! Olyan érzésem van,mintha pergő filmkockákból kiragadott részlet lenne, és így már mem is zavaró a beszůkülés. Nagyon tetszik!

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-07-16 14:21:180+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley ...és igen, kell a vázlat, akkor is, ha nem akarom, mert azt gondolom, h csak majd úgy jön a szín, ahogy jön... aztán meg rinyálok, h szűk a tér smiley ... igyekszem megfogadni a tanácsod !
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-07-14 10:38:290+#1Igen, kár a beszűkülésért! Viszont érdekesek ezek a színek és negatívok, szerintem ötletes nagyon! smiley Tényleg érdemes lenne egy enyhe elővázlatot készítened, csak hogy köbö mi hol van. Szerintem ez rengeteget vinne előre a kompozíciók elkészítésénél. Ha attól félsz, hogy eltakarod az anyaggal, hagyj magadnak jelzéseket, illetve készíthetsz egy másik vázlatot is, amiről "leshetsz".

De egyébként tényleg tetszik, ment a pont! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]