: Csendes pasztel

24 x 30 cm-es vászonlapon soft pastel akarmány smiley

Címkék: , , ,

514 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2020-01-12 10:50:020+#2 smiley Köszönöm a szavaid, és a gondolataidat is smiley
Amikor olvastam, kezdtem úgy nézni a képet, ahogyan írtál róla... halvány lila lövésem sem volt, hogy így rajzoltam/festettem, ahogyan látod...Nem, nem tanuló kép, ez a kép random, örültem, h a kréta egyáltalán fogott a kezemben smiley

De ha tudok " ilyet és így " smiley , akkor gyorsan megijedek, mert nem tudtam, hogy tudok, és csak remélem, hogy ez így is marad smiley , mármint hogy remélem, hogy megint tudom nem kézben tartani a lendületet, a az alkotást magát ...

( Minden tiszteletem a szépen, tanulva alkotók előtt, nem kötekedni szerettem volna, csak első blikkre az jött ki belőlem, amit írtam... meg az irodalom óra, amikor verset elemeztünk, sosem értettem azt sem, mármint, h mit csinált a költő, meg mit érzett, amikor írt... lehet, h éppen hascsikarása volt smiley , és hát az nem illik egy romantikus vershangulathoz...naszóval mindenki úgy, ahogyan érzi smiley )
Ilcsi

vorosritty[offline]

vorosritty

2020-01-11 22:39:570+#1Ennél a képednél úgy látom, hogy nem ragadott el idejekorán a lendület és kézben tartottad az alkotói folyamatot. A váza formájában van egy piciri furcsaság, de a szimmetrikus dolgokat amúgy sem egyszerű megrajzolni.
Ami nagyon tetszik, az a váza vetett árnyéka. Lehet érezni, hogy egy vízszintes felületen van. Illetve a háttér függőleges mintázottsága plusz ad a terek érzékelésének.
Nem tudom így volt e, de szerintem ez a festmény egy tanuló kép volt.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]