: Két szál a fűben

36 x 37 cm-es, békebeli farost hátoldala, akril festés, festőkéssel.
Végre vannak színeim, örülök ennek smiley ...és annak is örülnék, ha már feltöltök egy egy festésféleséget - de ahogyan látom, nem vagyok ezzel egyedül, de én le is írom - szólj hozzá pár szót ! Nem, nem a fészes jajj de szépségessségesség kell, csak ha már mondjuk olyan 30 -an ránéznek valamire, akkor talán ha mégis... vagy mégsem, de valamiért le kellett írnom ezt.

Címkék: , , ,

650 megtekintés
4 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-05 09:29:140+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm szépen smiley ....azt pedig végtelenül jól esik, ha egy nagyon egyszerű és már szinte lerágott pipacs-ságot így nézel !
Köszönöm!
Ilcsi

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-08-03 21:18:510+#5Így rendes méretében amikor ránéztem az élni akarás jutott eszembe, mert a színvilág és a virág mintha ki akarna törni a festményből... elevenek és ez a dinamika amit vissza ad ez lelkesítő. Sokfélék is de ami a legfőbb, hogy harmonizálnak.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-02 18:23:410+#4Válasz a #3 kommentreSipy, köszönöm szépen a nézést és a gondolataidat smiley Szeretem a festőkést ezen a felületen és a festőkés is szereti, sajnos ritkán lehet ehhez a fajta farosthoz hozzájutni, véletlenül találtuk a Párom műhelyében smiley
Remélem találok még, és jön hozzá valami ötlet is smiley
Ilcsi

Sipy[offline]

Sipy

2019-08-02 16:40:160+#3Szerintem is nagyon szép, egyedi hangulatú színvilágú és stílusú
alkotás lett, aminél nagyon jól mutat a békebeli farost hátoldala, mint alap, amire még rádolgoztál. Nekem is tetszik a textúrája.
Nagyon jó lett a háttér is, illetve a szirmokon lévő fények,
melyek remekül kiemelik a virágot. smiley +

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-02 13:52:400+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen Thub smiley A pipacs már várás volt, és lett smiley
A színek hiányoztak már nagyon nagyon, a saját ötlet - valami jó - az még várat magára, inkább a ne rozsdásodjon be a festőkésem állapotban vagyok ...

A gyérebb kommentelés okát nem értem, hiszen a nézettség nem csökkent...az időhiányt nálad tudom, nem feltétlenül odaszólt a szólásom, meg egyébként is, ott van a szavad, ha jut rá idő !
Ilcsi

Thubakabra[online]

Thubakabra

2019-08-02 08:33:050+#1Nagyon tetszik a textúra ezen az alkotáson! smiley A színek szép összhatásban vannak, tetszik a vadsága és a virágok formavilága is. A pipacs mindig egy jó téma szerintem!

Hát igen, most kicsit gyérebb a kommentelés. Bevallom, én is kevesebbet kommentelek, mert időhiányban vagyok. De azért igyekszem.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]