: Kocka fiamnak kerek óra :)

30 cm-es átmérőjű falapra készült ajándék óraság smiley kocka fiamnak smiley

Vegyes technika, Gesso alapozás, akril festés, festőkés, ecsetek, decoupage technika az ő minden kellékével, a régi GameStar folyóiratok lapjai, és óraszerkezet.

Szabad kezet kaptam a színekben, csak a téma volt kötött smileyCímkék: , , , ,

79 megtekintés
5 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-01-12 13:40:060+#2Köszönöm szépen smiley .... és igen, örült, báááár mint kiderült, nem vagyok képben a pc magazinok kiadási dátumaiban sem smiley , nem hogy abban, hogy most éppen aktuálisan mi fut bennük...de a gyerekeim igazán toleráns lények smiley , anyának megbocsájtják az efféle tudatlanságot... és itt igazából érzelmi értéke van ennek a munkának, mint szakmai, van mit gyűrni ezen a technikán... a becsillanós befotózásért pedig bocsának, ott is hibáztam...
Ilcsi

emberke[offline]

emberke

2019-01-11 18:26:070+#1Ez nagyon ízléses tetszetős óra. Az az arc, ahogy össze van rakva..., meg a többi elem... Nagyon tetszik. Biztos örült neki, aki kapta.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1754 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]