: Pici világok órája

30 cm-es átmérőjű falapra készült saját ötletű kézi absztrakt csendéletes festés, akril festékkel, festőkéssel ( picit ecsettel ) gesso alapozással, lakk fedőréteggel.

A festményből falióra lett azzal, hogy kapott egy hangtalanul járó óraszerkezetet( de akár ki is vehetem smiley , már nem is tudom hogyan is csináljam, mert van kinek így, kinek úgy, nekem meg a hajam hullik...) ...az ötlet persze nem spanyol viasz feltalálós, mint írtam korábban is, annyiban tettem a magamévá, hogy mindenképpen kézi festés lesz az óralap, lehetőség szerint korábbi festéseim újból megalkotása, más felületen...

Címkék: , , , ,

503 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-02-03 08:20:550+#2Válasz a #1 kommentreHúú, de köszönöm a gondolataidat, már többször visszatértem hozzájuk, közben néztem az órát... hát, sosem gondoltam, hogy ilyen mélyen is lehet értelmezni egy végtelenül egyszerű elképzelést smiley De nagyon jó volt olvasni - még értelmezem ám smiley - amit belelátsz, olyan ez, mint egy mese ( jó értelemben ) , amihez készült egy illusztráció, vagy éppen fordítva, mert szépen kiegészítik és erősítik egymást, a szó és a kép smiley
Ilcsi

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-02-01 00:07:320+#1Érdekes így látni az időt (órát), mint "Pici világok órája". smiley Legfőképp azért, mert így első fantáziálgatásom az volt róla, hogy mint szimbolika mutathatja azt az időt is, amit az ágakon lógó bolygók együtt múlatnak oly módon, hogy ezek különböző univerzumok részesei, de ott mind ugyanaz a bolygó, csak amiben különböznek az az egyes univerzumok szabályrendszerei. Az idő pedig valamilyen vonatkozásban de mindegyiken egységesen telik, így azon a bolygón is amin készült. smiley Már az ötletet a "multiverzum vagy párhuzamos univerzumok" fogalma juttathatta eszembe. Az ágak fraktális volta pedig szimbolizálhatja az egyes bolygók közti kapcsolatokat.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]