: Kocsival Csepelen



Címkék: , ,

835 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Bögre[offline]

Bögre

2017-04-04 10:07:140+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm a véleményed. Szívesen fogadom, mivel ebben nincs gyakorlatom, így jól jönnek az észrevételek, amire azután figyelhetek legközelebb! Igyekszem is majd a gyakorlatba átültetni.

erdeizoltan[offline]

erdeizoltan

2017-04-04 10:02:522+#2Szia! Ez most nálam nem működik. Az álomszerű aurásodás (épületek kontúrjánál) és az ipari környezet vhogy nem jön össze. A HDR hatás ennek a környezetnek amúgy jó ötlet de a kidolgozáson még finomítanék a helyedben. Egy picike dőlést érzek balra ,ha a horizontot veszem alapul bár ez a nagylátószög miatt nem annyira zavaró. A torzítás korrekcióval lehet sokat finomítgatni. A tégla épület bal felső sarka nekem hiányzik a komp-ból. A középre komponálást messziről kerüld el. A modell tartása nagyon semmilyen. Kicsit olyan beállítós kattingatós kép hatását kelti ,mint amikor még nem foglalkozunk a modellel hogy mit csinál. A kérdés az hogy mit szeretnél bemutatni a képen. Van egy jó környezet van egy vagány autó és egy csinos modelled. Ne nézzen feltétlenül az obiba de legalább látszódjon az arca. Már csak ha (rend.)jobbra nézne jobb lenne. Bocs a tömény direktségért és remélem a segítő szándékot érzed a mondataimból.
Erdei Zoltán

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-03-30 09:40:161+#1Nagyon jók a színek és a hangulat maga is. Örülök, hogy nekiálltál jobban is foglalkozni emberfotózással, szerintem jól kiegészíti a tájfotói tudásodat. +1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1868 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]