: Tükörkép

Mivel sok a panasz a szép logos vízjeles képeimre, ezért most ezek nélkül kapjátok a képet.

A képről: A képen én vagyok látható, de élőben nem így nézek ki. smiley Nem szoktam hiba keresést kérni senkitől, tisztában vagyok a hibáimmal smiley . Most a lényeg inkább az volt, hogy úgy rajzoljak, hogy saját kútfőből, minden alap nélkül.

Címkék: , , ,

797 megtekintés
3 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-09-22 10:35:591+#3Így azért sokkal jobb! smiley Így megvan az, hogy egy rajzot nézek, kellemesebb ránézni. Egyébként nincs gond a vízjellel, csak ne egy névjegykártya adatmennyisége legyen rajta. smiley Én is vízjelezek, mert lopják a képeket, de próbálom úgy rátenni, hogy ne rontson az összhatáson.
A rajz tetszik. A képaláírásod.... nos, nem veszem figyelembe. Ha nem írhatunk kritikát, akkor arra kényszerítesz, hogy azt írjam csak, "szuper", de az a facebook. Szerintem összhatásban nagyon jó, kreatív, és kifejező. Az összeállítás viszont kicsit merev a szembe helyezett portré miatt, de ez egy egyéni meglátás. Lehet direkt is, hogy a portrén hangsúlyozzon valamit, amit én most nem veszek észre. A száj formailag nagyon nem az igazi, torz (figyelembe véve a festést is). A tónusok sok helyütt tetszenek, főleg a vonalkázós részek, azt nagyon ügyesen csinálod. A szemekben viszont bizonytalan lesz, nagyon darabos, és emiatt az írisz formája is torzul. Próbálj meg hegyes cerkával rajzolni, az az ilyesmin sokat tud javítani.
Az összeállítás tényleg jó, szívesen néznék még ilyen képeket tőled. +1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

bendesi9n[offline]

bendesi9n

2014-09-21 22:17:540+#2Köszönöm smiley

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-09-21 21:41:181+#1Örvendek hogy megfogadtad a kérésünket, smiley Sokkal jobb pl számomra, hogy csak az alkotásodra koncentrálhatok smiley
Tetszik hogy van sok részlet mégsem túl bonyolult az egység, a színek hidegek ez ad egy alap hangulatot ami illik is hozzá. klassz smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]