: Nem adom fel!!!

A cím arra utal, hogy bár nagyon nem megy ez nekem, attól függetlenül úgy érzem rá fogok még gyúrni egy kicsit, mert vonz a festészet világa. Az égbolt, a felhők valami förtelem, de gondoltam azért megosztom veletek.

[ Kevin Hill egy videója. ]
Címkék: , , , ,

809 megtekintés
8 szavazat
14 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Ts[offline]

Ts

2014-11-21 18:29:030+#14Válasz a #13 kommentreSzerintem ez szuper, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. Örülök, hogy nem vetted a hozzászólásomat rossz néven. Kíváncsian várom, mi lesz a következő alkotásod smiley

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-21 12:29:050+#13Válasz a #11 kommentreSzia, dehogy veszem zokon, semmi sértő és bántó nem volt a hozzászólásodban,épp ellenkezőleg, felhivod a figyelmem a hibaimra, aminek nagyon örülök. Pont ezért szeretem a kockartot, mert itt nem az omlenges folyik, ha rommá lenne dicserve minden alkotasom, akkor lehet el is hinném, hogy úgy jó ahogy van, pedig nem jó,magam is tudom. Korábban, még a rajzaimnal írtam, mikor érezhető és látható volt a fejlődés, hogy ez többek között a kockartnak és nektek kockakoknak is köszönhető. Úgyhogy csak bátran és köszönöm szépen.

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-21 11:54:300+#12Válasz a #10 kommentreLehet, hogy idővel meghozom azt a döntést is, hogy kiprobálom az olajjal való mázolást is, de egyenlőre maradok az akrillnal, mivel elég drága hobbi.

Ts[offline]

Ts

2014-11-21 11:49:370+#11Mindenképpen dicséretre méltó a kitartásod, ami már önmagában is szép! A természet a legnagyobb művész, annak a színeit, formáit, az elemek összhatását mindig nehéz feladat visszaadni.A fenyőfák a képeden szépek, formásak lettek, azt hiszem, ezek sikerültek a legjobban! Mégis talán épp ezért tűnik ki még inkább a tó aránytalansága. Igaz, én is laikus vagyok, de a helyedben legközelebb megpróbálnám jobban a kép központi témájára terelni a figyelmet és azt kicsit kihangsúlyozni, jobban, precízebben kidolgozni- ami itt épp a tó és a háttérben magasodó hegyek ; vagy csak részenként foglalkozni a kép elemeivel, mint gepardus írta. Külön egy kis felhő, azután a sziklák, hegyek gyakorlása és így tovább szépen sorjában. Legtöbbször egyébként magam is belefutok abba a hibába, hogy túl sokat akarok egyszerre visszaadni, míg végül teljesen belegabalyodok smiley Remélem, nem veszed zokon a hozzászólásomat, nem bántó szándékkal írtam. Szerintem az irány, amerre haladsz, teljesen jó, minden csupán gyakorlás kérdése. Az viszont biztos, hogy a hozzáállásod és a művészetekkel szembeni alázatosságod példaértékű! +

Maresz[offline]

Maresz

2014-11-21 11:24:020+#10Válasz a #9 kommentreIgen vonatkozik az akrilra is csak itt nagyon gyorsan kell eldolgozni mert gyorsan szárad...szemben az olajjal mert az olaj lassan szárad és később is javithatod ha nem tetszik rajta valami!!! Jobban és szebben tudod összedolgozni!!!Javaslom próbáld ki az olajat!!! smiley
Mari

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-21 09:53:100+#9Válasz a #7 kommentreAkrillal próbálkozok. Nem tudom, hogy a tanácsod akrilnal is működik-e,de majd kiprobálom.

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-21 09:51:090+#8Válasz a #6 kommentreSzia, köszönöm szépen. Nem fogom feladni. Korábban nem volt rám jellemző ez a kitartás, de úgy néz ki megértem erre is smiley

Maresz[offline]

Maresz

2014-11-20 23:28:390+#7Olajjal dolgozol??Ha igen akkor a felhőket próbáld az ujaddal eldolgozni,főleg a szélekre gondolok,hogy ne legyen ennyire elkülönülő!!Kicsit próbáld összemosni!!Magam bőrén tapasztalom mert én magam is csak tanulgatom a festészet gyönyöreit ill. kinlódásait!!! Gondolj arra...innen már csak előre haladhatsz!!! smiley smiley
Mari

jozsa0518[offline]

jozsa0518

2014-11-20 20:42:010+#6Egyéb észrevételeket a többiek már elmondták,én csak annyit mondok,így tovább,ezt az eltökéltséget ne add fel!
Józsa Gábor

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-20 20:00:510+#5Válasz a #4 kommentreNagyon szépen köszönöm és talán ez a legnagyobb dicséret, amit kaphattam.

Kozo[offline]

Kozo

2014-11-20 19:37:300+#4Én nem értek a festészethez, de szerintem a zöld részeket nagyon jól eltaláltad, és az összkép is tetszik.
De leginkább az tetszik, amit a cím is mond, hogy nem adod fel... és a képeidet végignézve egyértelmű, hogy rajzolásban és festésben is nagyot fejlődtél, és egyre jobb vagy.
A lelkesedésed engem is motivál.

gepardus[offline]

gepardus

2014-11-20 16:41:250+#3Válasz a #2 kommentreAmikor én régen tanultam egy festőnél, ő azt javasolta, hogy egy tájképet érdemes mind a négy évszakban megfesteni, ez is jó gyakorlási lehetőség.
Tanácsom, hogy kicsit kísérletezz az anyaggal próbálj csak felhőt festeni. smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-20 16:34:160+#2Válasz a #1 kommentreNagyon szépen köszönöm ismét a hozzászolasodat, mindig jól esik a bíztatás. Leginkább a tanácsokat köszönöm, igyekszem majd megfogadni őket, ígérem. Nekem a tónak nem csak a formája nem az igazi, hanem olyan halott is, lehet még majd neki ugrok egyszer és megprobalok egy kis életét lehelni belé. Az égbolt... Az meg egyszerűen nem megy. Azért is lett olyan, amilyen, mert próbáltam kidolgozni minnél szebben és egyre csak rosszabb és rosszabb lett, aztán idegbol össze vissza mazoltam, egy nagy szürke folt lett az egész, majd próbáltam javítani rajta, de sajnos nem nagyon sikerült.

gepardus[offline]

gepardus

2014-11-20 15:49:180+#1Gratulálok a kitartásodhoz!
A fenyőfák nagyon jók lettek, továbbá jól keverted a színeket a füves részeknél is!
A tó formája nekem egy kicsit furcsa. A felhőknél érdemes egy kicsit könnyebben venni az ecsetkezelést szerintem, lazában! smiley A hegyeknél meg kicsit több árnyékos kis töréseket lehet belevinni, hogy ne legyen ilyen "sima"
És amit már múltkor is akartam mondani, hogy a szürkével óvatosan, mert könnyen döglötté válik a szín és olyan semmilyenné válhat. Hajrá! +1 smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]