: Csak úgy

Nem szoktam festeni, de hirtelen kedvem támadt. Érdekelnének a hibáim, illetve mi az ami jó lett rajta. smiley

Címkék: , ,

714 megtekintés
3 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Sipy[offline]

Sipy

2018-04-04 23:38:400+#5Szia Nóra! Szerintem is nagyon jó alkotás lett így első próbára. smiley
Nekem is nagyon tetszenek a zöldek, amiket én is szeretek.
Külön jót tett a zöld részeknek, hogy fényeket is érzékeltettél rajtuk.
Bátorítalak, hogy szerintem is próbálgasd a színeket, akár a zöldeket is,
és az színek árnyalatait. Például egy adott, vagy kikevert színt tudsz a palettán fokozatosan világosítani, vagy sötétíteni.
És, ahogyan Thubakabra is írta, akril festéknél érdemes egy vastagabb felületre alkotni, ami elbírja vizesebb, és sűrűbb állagban is a festéket.
Nagyon tetszenek nekem is a komplementer színek, amiket alkalmaztál.
Gratulálok az első festményedhez és bátorítalak, hogy hajrá, így tovább! smiley +

egonov[offline]

egonov

2018-04-04 08:36:310+#4 smiley Üdv az oldalon! Tulajdonképpen ha hagymavirágként tekintek rá, akkor a húsos-vaskos szár rendben is van, hajszálnyit persze lehet karcsúsítani. A zöldeket idővel majd próbáld kevergetni, hogy minél több árnyalat legyen tegye változatossá. És csak így tovább! smiley

Steff[offline]

Steff

2018-04-03 19:05:060+#3Szia Nóra. Jó zöld képet festettél, ami engem reménységgel tölt el. Emiatt jó hangulatot idéz elő smiley Amellett igen találó a háttér, főleg a vöröses árnyalat, amely a zöld szín komplementerje, kiegészítő színe.
Ami kissé fura, az a pitypangok szárai, amint már írták is... De lehet, hogy ez nem is hiba. A lényeg az, hogy Te festetted, a Te személyiséged itatja át az egész művet... Nekem tetszik, szavazok rá. Gratulálok!
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

bnori97[offline]

bnori97

2018-04-03 15:21:080+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a kritikát, nagyon hasznos volt számomra. Olyan dolgokban segítettél amiket magamtól észre se vettem volna, hiába nézegettem sokáig. Remélem nem követem el újra őket. smiley

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-04-03 09:17:440+#1Nagyon jó bemutatkozó alkotás! smiley És tetszik a hozzáállásod is!
Szóval először is: üdv közöttünk!

Sajnos nagyon nem értek az akrilhoz, csak annyit tudok, hogy lehet nagyon vizesen is festeni vele. Ezért érdemes nagyon vastag lapon alkotni vele, vagy azt körberagasztani úgy, hogy ne tudjon felhullámosodni száradáskor a papír. Ez nagy macera, vízfestékkel sokat szívtam. smiley
A kép maga nagyon kedves, nagyon kellemes színei vannak! Egyedül nekem a virágok szárának vastagsága, ami nagyon szembetűnő, illetve középen a virág érezhetően csak ott van. De gondolom ráéreztél, hogy kéne még oda valami, és nagyon helyesen.
A kompozíció is egész jó. Szerintem a "hirtelen kedv" esetén ez már egy egész ígéretes alkotás, és biztos vagyok benne, hogy még sok ilyet fogsz alkotni. smiley Persze, van még pár hiba, de néhány festmény után ezeket szépen ki fogod küszöbölni.

Szóval csak töltögesd fel ide az alkotásokat, fess kitartóan, írj te is másokhoz véleményeket (nekem az nagyon sokat segített a fejlődésemben anno!), és menni fog ez nagyon szépen.

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]