: Szándékosan "elrontva"

A fotós tanfolyam zárónapján a Várban voltunk fényképezni. Az eredeti feladat persze a város fotózása lett volna alkonyatban, de szándékosan készítettem egy ezzel ellentétes, a város fényeit csak nyomokban tartalmazó képet.

Címkék: , ,

773 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Chilla[offline]

Chilla

2018-05-06 00:10:210+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm, örülök, hogy tetszik! smiley
Chilla

Sipy[offline]

Sipy

2018-04-27 13:16:150+#5Tetszik ez a nem mindennapi megoldás, látvány, fókusz. smiley +

Chilla[offline]

Chilla

2018-04-24 20:50:040+#4Válasz a #3 kommentreIgen, valami ilyesmit is próbált átadni az oktatónk, hogy hogyan is képezzünk le megfelelően egy pillanatot, ami minél hűebben tükrözi az akkor, ott lévő miliőt. smiley Csak erre azért rövid volt az alapfok. De bízom benne, hogy a haladón (ami remélem lesz) többet tanulunk erről is. smiley
Chilla

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-04-23 22:14:460+#3Válasz a #2 kommentreHát, ez egy ilyen alkotás. smiley Amikor az ember ott van, és csinálja a fotót, nem feltétlenül gondol ezekre a dolgokra, mert nincs előtte a kép 2D-ben, átláthatóan, már szépen levágva a megfelelő méretre. Hanem olyan dolgokkal foglalkozunk, amit már természetesnek veszünk, hiszen körülvesz, és ezt a legnehezebb leforgatni jó fotóba.
Szóval így tovább, majd szépen "látni fogod" a kompozíciókat élőben is, amikor a fotó készül. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Chilla[offline]

Chilla

2018-04-23 21:34:100+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen a tippeket! smiley Ebből is látszik, hogy mennyire kezdő vagyok és a kompozíciónál mennyire nem veszem figyelembe, hogy a szemet merre viszi az adott beállítás, pedig grafikából is illene tudnom. smiley
Chilla

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-04-19 14:48:040+#1Nagyon örülök, hogy elkezdtél fotózni te is! smiley Ez az első képed érdekes ötletből formálódik.
Néhány észrevétel:
Be van mozdulva a fotó, ami annyit tesz, hogy a fókuszpontban lévő rész is homályos.
Illetve érdemes figyelembe venni azt a hatást, hogy a meleg, világos részek mindig figyelemfelkeltőbbek egy fotón; ergo érdemes lett volna a hátteret kompenzálni az előtérben, hogy a tekintet a megfelelő részre nézzen, a háttér ne vonja magára a figyelmet.
Szóval nem választottál egyszerű fotótémát, de tetszik, hogy nekifutottál, mert nagyon jó ötlet! És jó kihívás is egy fotós számára. smiley

Szóval csak így tovább, kíváncsian várom a további fotókat! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]