: Tenger

Összeszedve az összes elszántságomat nekiláttam egy picit nagyobb és összeszedettebb képnek, mint a tegnapi vázlatosak.
A készletem még viszonylag csekély, kb. 4 színből tudtam kihozni a látványt. Élőben nekem jobban tetszik, a digitalizálást nem gyakoroltam azóta sem, meg is látszik.
Mérete: nagyjából 29X21 cm.

[ http://isfe.com.ar/wp-con… ]
Címkék: , , ,

1289 megtekintés
6 szavazat
7 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-01-29 20:33:500+#7Szerintem is visszafogott vagy még mindig színek terén. smiley A hullámba elfért volna egy kevés zöld.
Egy ötlet, hátha segít neked: a referencia képet a photoshopban (vagy más grafikai programban) megnyitva a pipettával vegyél fel színeket innen-onnan és nézd meg, hogy hova esnek a palettán.
Lehet csak a tudat zavar be és korlátoz le, hogy ez a víztömeg kék, xy virág lila, stb.
Örülök, hogy egyre többet rajzolsz. smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Chilla[offline]

Chilla

2018-01-25 21:07:580+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm szépen! smiley Örülök, hogy tetszik és érezni benne a hullámok mozdulatát, én leegyszerűsítettnek látom, bár én elfogult vagyok. smiley
Chilla

Sipy[offline]

Sipy

2018-01-24 20:41:400+#5Nagyon tetszik, ahogyan a dinamikáját, erejét,
ugyanakkor a tisztaságát is érzékeltetted.
Nagyon szép alkotás! smiley +

Chilla[offline]

Chilla

2018-01-22 21:25:370+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! smiley
Én is szeretem a kéket és a tengert, a korábbi tengerpartos pasztel képemből nyertem a bátorságot, hogy nekiálljak egy újabbnak. Idővel nagyobb méretben és több szín használatával biztosan rajzolok újabbat, bonyolultabbat. (Ez még a többi hullámos képhez képest valóban békés.) Köszike a +-t is! smiley
Chilla

Steff[offline]

Steff

2018-01-20 19:58:260+#3Igen, szerinetm sikerült kihozzad a pasztelből, amire elszántad magad. Ügyesen kanyarítottad fel a hullámot, és a tónusokat is elég jól festetted meg. Nekem személyesen a kék a kedvenc színem, és ez a rajz olyan jól érinti az ízlésemet. Meg eltölt egy érdekes békesség is, pedig a hullám nem egy békés jelenség... Mindenesetre bátorítalak, csak így tovább. Pontoztam.
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Chilla[offline]

Chilla

2018-01-18 21:01:060+#2Válasz a #1 kommentreMost talán kevésbé a bizonytalanság eredménye, én is szívesen vittem volna bele szép sötétkékeket. A papírral még barátkozom, pedig pasztellezésre találták ki. Hamar úgy éreztem, hogy telítődött, de még a többféle szín használatát is más technikával fogom felvinni.
Chilla

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-01-18 16:34:120+#1Még mindig bátortalannak érzem kicsit a képet, hiányolom a színeket és a kontrasztot, de lehet, hogy akkor csak a készlethiány következménye. Pótold hamar a hiányzó dolgokat, hogy többet ki tudj hozni belőle! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]