: a negyedik....

nem, tudom, szabad-e ezt ide feltenni, de az egész napos para után, amit átéltem, és az eufólikus érzés miatt, amit most érzek, hogy megcsináltam, itt is meg szerettem volna mutatni! a negyedik, ez már 'komolyabb' tetoválásom!!! vannak hibák, hajjaj, és k...va nehéz csinálni, nem is tudom, lesz-e belőlem valaha tetováló, de most még érdekel, és újra életben tart! smiley referenciát nem tudok tenni, segítségre lenne szükségem, mert nem saját ötlet alapján készült! nem találom a képet, amit meg letöltöttem a gépemre, nem tudom berakni ref. képnek!

Címkék:

845 megtekintés
2 szavazat
8 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

cybernadett[offline]

cybernadett

2015-05-31 20:30:560+#8Válasz a #7 kommentreköszönöm a tippet! élni fogok vele! smiley smiley
Varga Bernadett

vorosritty[offline]

vorosritty

2015-05-29 10:01:340+#7Válasz a #6 kommentrePersze, hogy más az ember és disznó bőr, hiszen vastagabb, de leginkább azért, meet nem élő.
Papíron gyakorolj vonalakat, másolj betűket, vonalas ábrákat (átvilágító asztal segítségével). Sokat javít a betű rajzolás a vonalak kezelésén.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

cybernadett[offline]

cybernadett

2015-05-29 09:05:150+#6Válasz a #5 kommentreköszönöm, hogy időt szántál a kritikára! teljesen átérzed, amit én érzek!!! smiley valami változáson megyek keresztül, de úgy érzem, nem is inkább én szeretném ezt annyira csinálni, mint ahányan 'követelik' tőlem... egyenlőre tényleg csak tetoválgatok, próbálkozom, persze minden megszerzett tudásomat, felelősségérzetemet beletéve!!! a hibáimat én is láttam, ha osztályoznom kéne, egy hármast adnék ezért a munkáért... a disznóláb tippet erősen köszönöm, mert bizony én a gépi koplózású bőrből szereztem be gyakorlókat, és inkább csak a kedvemet szegte! szuper vagy! a kontúrozás nekem nagyon nehéz! az elém lefektetett bőrön minden nehézség nélkül megy, de az emberi testrészeken piszok nehéz dolgozni. főleg, hogy nem tudom kitámasztani a kezem. és hát a ceruzával is főleg satíroztam, alig kontúroztam életembe, ezt most érzem át igazán. egy-két bátor jelenkező után már eldől, mi lesz belőlem... (ahogy család papája mondaná: 'vagy vödör, vagy lavór'...)
Varga Bernadett

vorosritty[offline]

vorosritty

2015-05-29 08:21:091+#5Szia!
Először is gratula a negyedikhez!
Szerintem először is fontos lenne letisztáznod magadban, hogy ténylegesen szeretnél-e tetováló lenni vagy csak néha tetoválgatnál. Pont azért, amit előzőleg írtál: nem lehet radírozni, ha nem sikerült összetépni. Azt itt nem lehet, egy embernek ott marad élete végéig a munkád a bőrében. Szerintem ezt nem érdemes csak úgy csinálgatni, ebbe vagy teljesen beleszállsz és elviseled a nehézségeket/szagokat/furcsa tapintásokat vagy inkább ne erőltesd.
Az a kevés színátmenet amit látok rendben van, viszont a vonalakkal problémák vannak, amiket gyakorlással fogsz tudni kiküszöbölni, szóval szerezz még be disznóbőrt (én inkább a disznó köröm részét használtam, mert nagyobb tiszta bőrfelületet kaptam, mint a kis bőr cafatkák által, ráadásul a nagyobb bőröket géppel szedik le az állatról ezáltal kilyuggatják, ami tetoválásra alkalmatlan vagy legalábbis nem előnyös) Tudom nem pont olyan, miint az élő ember bőr, de még mindig ez áll a legközelebb VAGY vegyél gyakorló bőrt (én sose próbáltam).
Itt a vonalak bizonytalanok, a lepke mögöttiek remegősek (valószínűleg nem feszítetted ki eléggé a bőrt), s több helyen, pl. az antennájánál pedig túl mélyre toldat és szétfolyt a festék a bőr alatt.
Ha komolyan akarod csinálni, ez ne szegje kedved, hanem tanulj belőle és sokat gyakorolj még disznó bőrön.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

cybernadett[offline]

cybernadett

2015-05-28 21:07:590+#4az ötletgazda lenn található, ha sikerült megoldanom!!! smiley köszönöm!!!!
Varga Bernadett

cybernadett[offline]

cybernadett

2015-05-28 21:07:150+#3https://scontent-fra3-1.x…
Varga Bernadett

cybernadett[offline]

cybernadett

2015-05-28 21:02:250+#2Válasz a #1 kommentreköszönöm! smiley kezdetleges még... de egyszerűségében rejlik a 'nagyszerűsége' smiley igen, gyakoroltam coca kuncsaftokon is, de nem vittem túlzásba, mert a halott bőr szaga, és tapintása miatt hamar elment volna a kedvem az egésztől... finnyás vagyok, így nehéz a dolog... meg egyébként is nehéz. és furi, hogy nem nyúlhatok radír után, vagy hogy nem téphetem szét dühömben, és kezdhetem újra... furi, na! és hiányzik a tanító elme, mert ezzel nem úgy születtem, mint a rajz képességével.
Varga Bernadett

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-05-28 20:33:360+#1Szerintem szép, bár én nem értek hozzá! Vorosritty az illetékes tetkósunk. smiley
A mintát én sem fogom szerintem megtalálni. smiley
És te is disznóbőrön gyakoroltál eleinte?
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]