: szemem

Ez egy gyorsba rajzolt kép a szememről. Azért raktam fel, mert a szempillával és a szemöldökkel vagyok bajban, és szeretném ha segítetének ebben. Konkrétan erre a képre szeretném, ha javaslatokat írnátok.

944 megtekintés
0 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-03-22 00:04:230+#4Válasz a #3 kommentreÖrülünk neki smiley

Dinacicc[offline]

Dinacicc

2012-03-20 19:46:290+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm nagyon szépen, erre lettem volna kiváncsi smiley Sokat segítettetek!

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-03-19 21:41:070+#2Geparduc jól megfogalmazta, s valóban ez a lényeg. A rajz sikere legalább felében attól függ milyen apró részleteket látunk meg, mert minden apróságnak nagy szerepe lehet. Az mindenképp dicséretes hogy a szem felső részéből a szemhéj kitakar egy részt. Az is jó hogy raktál rá csillanást az hozzásegít a térbeliséghez. A szempillák nem ennyire szabályosak a valóságban. A szem (nekünk) jobboldali sarkát nagyon elnyújtottad, tehát az a sarka közelebb kell hogy legyen az íriszhez. A szemgolyó két sarka felé raktál halványan tónust az ugyancsak jó. Ezeken kellene finomítani s meglátod apró dolgok mennyit dobnak rajta.
Gyors kerestem neked egy rajzot a neten, tanulmányozd az alakját, szempillákat, az íriszt, s próbáld újra smiley
http://zindy-zone.dk/imag…

gepardus[offline]

gepardus

2012-03-19 12:20:320+#1Szia!
Szóval én is kezdő vagyok, leírom mit is látok a rajzodon.
Első fontos dolog a látás, megfigyelés, még akkor is ha képről dolgozunk. Légy szíves nézz meg jobban néhány, szemet vagy fényképet a szemről, találsz sok milliót a neten.
A megfigyelés után próbáld az alakzatokat, testeket minél precízebben lerajzolni, figyelj a kontúrokra, és a tónusozásra.Használj vékonyabb és vastagabb vonalakat. A szem is egy gömb végül is, érzékeltesd a alakját tónusokkal.
Figyeld meg a szempillát is hogyan görbül, milyen az alakja.
kb. ennyi.
Sok sikert!
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]