: Az első mangám

Ő itt az első mangám. Kb. 2 évvel ezelőtt készítettem, most csak kisebb javításokat végeztem rajta. Az eredeti alkotó Markcrilley. ITT nézhetitek meg a rajzát: http://orig11.deviantart.…
Nagyon megtetszett ez a kis fejhallgatós szépség, így úgy gondoltam én is készítek egy hasonlót. Róla mintáztam, viszont jelentősen átszabtam a saját stílusomra.

Címkék: , ,

867 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Dó®i[offline]

Dó®i

2015-06-16 11:23:180+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm, a tanácsokat. smiley Ezekre mindenképp odafigyelek a jövőben. Igen, valóban sok javítani való van még rajta. Sajnos digitalizálni nem tudok, és a fotoshop sem az erősségem, így ezzel nemigazán tudok mit kezdeni, de a tónusozással kapcsolatos infók jól jönnek, mindenképp használni fogok őket.

Manó[offline]

Manó

2015-06-16 11:16:161+#3Válasz a #2 kommentreAkkor, építő jelleggel: A szeme fehérjét, kicsit sápítani kéne, illetve a becsillanást pedig erősen fehéríteni.
Maga a digitalizálása gyengusz, szürke mindenhol a kép. Ha fényképezted akkor is kellene valami fehérítés, legalább az alak körül, sokat dobna rajta, és úgy digitálisan adna egy kis plusszt a fejnek - oké, az már nem tükrözné az eredeti képet, viszont attól még tetszetősebb lenne smiley A hajánál néhány helyen sötétebb tónusok alkalmazása soha nem butaság, szerintem kellene ott javítanod smiley
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

Dó®i[offline]

Dó®i

2015-06-16 11:11:080+#2Válasz a #1 kommentreIgen, ez valóban így van. Csak úgy gondoltam, van néhány korábban készült rajzom, amikre szintén szívesen fogadnék véleményeket. A munkáim soha nincsenek kész, csak ideiglenesen, mindig, még évekkel később is hajlamos vagyok hozzápiszkálni, javítgatni. És pont azért mert még csak pár napja vagyok tagja az oldalnak, akartam előbb azt a pár régebbi alkotást megmutatni.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2015-06-16 11:04:543+#1Szerintem érdemes lenne mostanában készült alkotásokat feltenned, azokhoz jobban tudnánk érdemben írni. Mármint, ha most leírom a hibákat, már mindegy volna a javítás, mert régen készült rajz. A frissebbek viszont az aktuális technikai tudásodat reprezentálják, szóval arra tudnánk megfelelő kommentet írni. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

3 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]