: Havas John



Címkék: , , ,

770 megtekintés
3 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Dó®i[offline]

Dó®i

2016-12-30 21:44:420+#4Válasz a #3 kommentreKöszi. smiley - Igen értem, mire gondolsz, lehet, hogy tényleg lendített volna rajta, de még nem mertem bevállalni, de egy következőben talán már igen. smiley

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2016-12-30 20:52:031+#3A színezés jó lett, a haját remekül megcsináltad, bár a szakálla inkább csak borosta smiley de nem tudom, hogy az eredeti képen milyen szakálla volt.

Egy dologba azért belekötnék. Az nagyon tetszik, hogy minden fekete fehér, csak az arcán a vér nem... viszont én azt nagyon világosra rajzoltam volna, hogy csak úgy kiugurjon a képről. Úgy mint amit a Sin City filmben láthattunk... öööhm, ja, most nem tudtam jobb példával előállni smiley pedig látom nálad még animét is mondhattam volna, ha eszembe jutna.

Mindegy, szóval érted. Az a vér színes is, meg nem is. :/
Pontot természetesen adtam rá, hiába kötözködök itten, mert maga a rajz jó. smiley

Dó®i[offline]

Dó®i

2016-12-30 19:33:580+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen! smiley Ja igen, persze, a ref.-ről megfeledkeztem, de legközelebb megy. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-12-30 17:45:130+#1Na, ez egy olyan portré, amit azért szeretek, mert a maga tökéletlenségében ad valami mást, stílusosat. De talán direkt van így, nem tudom, mindenesetre nagyon tetszik ez a stílus itt, szóval kapásból ment rá a pont!

Még annyit kérnék, hogy legközelebb kérlek linkeld a másolt referenciát is. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]