: Joker



Címkék: , ,

704 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Dó®i[offline]

Dó®i

2015-06-15 10:47:060+#2Válasz a #1 kommentreAkkor ez azt jelenti, hogy fejlődésképes vagyok? smiley Örülök, hogy úgy gondolod sikerült többet mutatnom, mint az előző rajzomban, és annak is, hogy egész jónak találtad. smiley Köszönöm, a pontot és, hogy írtál, igyekszem megfogadni és hasznosítani a tanácsokat, véleményeket.
Ez tulajdonképpen egy régebbi munkám, csak még most került befejezésre, így már sajnos nem találtam meg az eredeti képet, de legközelebb csatolok linket.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2015-06-15 10:32:050+#1Itt már több mozgalmat látok a rajzodban, többet sikerült megmutatnod a tudásodból! smiley A karaktert már sokat láttam megrajzolva, sikerült egész jól visszaadnod, és úgy érzem, minden a helyén van. nehéz még írni ebben a fázisban, mert nem tudom eldönteni, milyen stílust fogsz választani magadnak a rajzolásban.
Még annyit hozzátennék, hogy legközelebb a referencia fotó linkjét kérlek linkeld a kép feltöltésekor. smiley
Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]