: Laurence Olivier

Hát, asszem, gyakorolnom kell még ezt a portrézást... de talán felismerhető.

[ https://s-media-cache-ak0… ]
Címkék: , , , ,

771 megtekintés
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-08-20 13:45:240+#4Válasz a #3 kommentreHát, most megnéztem a referenciát, és ott azt látom, hogy a szem szép sötét, az arc meg árnyaltabb. Csak hajlamosak vagyunk az arcot bátortalanabbul árnyalni sokszor, most is ezt látom.
Azt javasolnám, hogy ne feltétlenül a fotó után rajzolj, főleg, ha úgy érzed, hogy valami nem jó a rajzon. Olyankor menni kell az érzéseid szerint, és úgy rajzolni. Nem lelketlen másolóautomaták vagyunk. smiley De ez most felesleges tanács, mert a fotón szépen ott van minden, ami a rajzon most nincs.
Ki volt az a mindenki, akik szerint túl sötét?
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Dreamer[offline]

Dreamer

2017-08-20 13:37:430+#3Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley Ez nekem is feltűnt, de ugye a referencián is elég éles a különbség. Először sötétebb tónust adtam az arcnak, de mindenki leszólta, hogy túl sötét (a nagyobb kontrasztok ellenére is). Ez most így sikerült... talán a következő jobb lesz.
Köszönöm szépen az építő kritikát smiley
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zhenia[offline]

Zhenia

2017-08-18 21:46:390+#2Szerintem nagyon klassz lett. Valóban az arc valahogy halványabb mint a zakó (őszintén a nyakkendő fel sem tűnt smiley )
De szép munka +1
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-08-17 10:32:410+#1Én nem tudom, ki ő, de az biztos, hogy az alkotás róla nagyon kellemes lett. smiley Amit kicsit sajnálok, hogy a fókusz a kabátra kerül, ami sokkal intenzívebb árnyalatokkal rendelkezik, mint az arc. Érdemes általában az arcra tenni erőteljesebb kontrasztokat, sötétebb árnyalatokat (főként a szemeknél), mivel az a rész a portré lényege, oda kell a néző tekintetét először vonzani. Most viszont egy pöttyös nyakkendőt veszem észre folyton. smiley
Mindenesetre minden másban nagyon jó, tetszik a haj kidolgozása is!

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]