: Kockológus

Annyira kár, hogy nem tudok rajzolni, így ezzel kell sajna beérni. Jött egy gondolat, a tegnapi megnevezés kapcsán, hogy nézhet ki amikor a kockológián a kockológus "rendel"... smiley Humornak szántam, remélem nem gond... smiley

Méret A4, fénymásoló papír. Kép felbontás: 2550x3510 képpont.

Címkék: , , , ,

79 megtekintés
0 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-01-06 18:35:100+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm! smiley Teljesen jogosak az észrevételek, annyira jónak nem éreztem magam, hogy a kész alap rajzra rámenjek kvázi még egy rétegként, itt nincs Ctrl+Z (visszavonás) smiley ezért még gyakorlásra szorul. De így legalább volt esélyem tanulni a hibákból, köszi! smiley
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-01-06 18:21:180+#3A humor része teljesen átjött, de csak azért, mert elolvastam a kép leírását. Épp amiből látni kéne a poént, annyira pici a képen és annyira kiesik a fókuszból, hogy még nagy méretben is alig látni. Látványra inkább "Emeletek közt" címet tudnám elképzelni neki, bár az a hatalmas fehérség a kép felső harmadában még így is furán hat, nem indokolt. Amit lentebb írtak, hogy kicsivel több időt érdemes lett volna rászánni. (Amúgy ismerős az érzés, mikor azonnal kell valamit papírra vetni, amíg a hatása alatt van az ember)
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-01-05 20:51:040+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm! Az árnyékolással tökéletesen egyetértek, és akármilyen furcsa jól esik, hogy azt mondod azokkal szép kis kép lenne. Viszont a rajzolás az nálam olyan dolog, amit holtából vissza, fel kell támasztani. Jóformán az egész életemet, de ez más kérdés. Ehhez leginkább motiváció szükséges meg hogy lebegjen az ember előtt egy valóságos cél, most adott volt, ahogy az inktoberes képemnél is a motiváló erő, elkapott a gépszíj, és megrajzoltam. Még ha a szükséges árnyékolások nélkül is. Sőt, ahogy írogatom itt ezeket a gondolatokat, rá jövök, hogy talán magasan van a léc, lehet ezért vagyok bátortalan vagy sokszor ezért hagyok egy jó képzeletet elfeledni és nem papírra rajzolni. Ez egy hosszú folyamat lesz a visszatérésem szempontjából. De addig is köszönöm az építő hozzászólásokat, kritikákat!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

emberke[offline]

emberke

2019-01-05 20:18:550+#1Nem úgy néz ki, mintha nem tudnál rajzolni. Egy 10 perccel ha több időt szántál volna rá, és az árnyékolásokat finomabban megcsináltad volna, akkor szép kis kép lenne.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1754 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]