: 01 lakat

PhotoStudio-val készült. A textúrákat a google dobta ki, nem én rajzoltam meg. Ez gondolom a mű értékéből von le valamennyit. Az 1-esek a tömör anyagokat, éleket jelképezik. A 0-a a furatokat. Remélem működőképes. Ha valaki lát benne hibát, akkor nyugodtan mondja! Kijavítom.

Címkék: , ,

591 megtekintés
3 szavazat
7 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2018-07-26 14:39:030+#7Válasz a #3 kommentreMűszaki rajzban szokott lenni olyan megoldás, amikor a két szélső állapotot megrajzolják. Az egyiket kihúzva, a másikat meg pontvonallal. Ha jól emlékszem. Lehet a nyitott állapotot is meg kellett volna rajzolnom. Csak akkor már zsúfolt lenne a rajz.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-07-26 14:37:240+#6Válasz a #5 kommentreIgen, az való igaz, de szerencsére a net tele van rengeteg textúrával, és az ilyen jellegű felhasználás is még rendben van.
Persze a legjobb mindig a saját textúra, ahhoz viszont jó fényképezőgép sem árt. smiley Meg olyan anyag, amit lehet fotózni.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2018-07-26 14:31:250+#5Válasz a #2 kommentreÖrülök, hogy érdekesnek találtad. Nekem a színei nagyon tetszenek. Csak régebben írt nekem valaki, hogy már nagyon sokan használtak egy időben egy textúrát, és unalmas is ezáltal, meg nem saját. (Az egy másik textúra volt.) Elvileg vannak hozzá tutoriálok, fényképezni is lehet, és az csak az enyém.

emberke[offline]

emberke

2018-07-26 14:21:480+#4Válasz a #1 kommentreA rátekert 1-esbe kellene egy furat, amiben megakad a beledugott 1-es. Ezt még nem fejtettem a képen ki. Ez egy szemből-felülről rálátás. Nem adja úgy ki a 3d hatást. Majd lehet egyszer kiszerkesztem 3D-s programmal is. A fekvő fekete egyest azt vagy húzó rugónak, vagy guminak szántam. Köszönöm az észrevételeket.

Anniee[offline]

Anniee

2018-07-26 14:11:500+#3A tömör anyag alakvàltozásának àbrázolàda csak mint utalàs van jelen. A fekete színnel jelezted. De erre csak az jön rà aki megérti hpgy a működéshez alakvàltozàsra képes anyagra /rugóra/ van szükség.
Én élveztem ezt a kis "játékot" a kép értelmezéssel, kiváncsi vagyok màsok mit reagálnak.
Ment a +1
smiley
András Tibor

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-07-26 14:02:330+#2Huh, ez most egy olyan alkotás, amihez nehezen tudok hozzászólni! Ez persze nem jelenti azt, hogy nem tetszik, sőt!
Szerintem nagyon érdekes.
Esztétikailag talán annyit tudnék hozzáfűzni, hogy egy kis + élsimítás jó lenne a vonalakra, illetve a színeket pofoznám kicsit, hogy ne legyen annyira '90-es évek. De ha az volt a cél, akkor nem szóltam. smiley
Egyébként a textúra használat nem von le az értékéből, abból dolgozunk az eredmény érdekében, amiből lehet. smiley

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Anniee[offline]

Anniee

2018-07-26 13:56:050+#1Hoppá...
Jó hogy színeiben is eltérnek a furatok mert így látom a négy oldalnézeti nullát. De ebből csak kettő része a szerkezetnek, kettőn a lakatkengyel fogja àt a lezárandó 0 és 1 jelű szekrényajtót. Jó hogy ezek nem mãs szinűek, mert így gondolkodàsra késztetnek.
Tetszik a kulcsra rátekert egyes aki tömör anyag, de nulla, vagyis ovális forma kell legyen a működés miatt. De ez csak akkor működik ha a fekvő fekete 1-es egy rugó.
András Tibor

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]