: Adott kör elhelyezése

Elkezdtem saját magam elemezni pár dolgot, és később több dolgot is fogok, ha jó irányba megyek. A lényeg az lenne, hogy érzésből amit csinálok, azt meg tudjam magyarázni, és amit tudatosan rajzolok, az érzésekben is megállja a helyét. Ez az egyik próbálkozásom. A/4-es papírlapon hogy tudok elhelyezni egy adott kört, úgy, hogy ne bántsa a szemem. A rajz nem szimmetrikus. És lehet nem is pont középen ültem. ÉS számítógéppel csináltam, ami egy TV-re van rákötve. A fekete keret a rajz szélét ábrázolja. A pontok a kör közepét. De ha ráhelyezed a kört, akkor ki kell törölni a többi pontot, hogy ne zavarjon.

Címkék: ,

654 megtekintés
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2019-11-25 17:22:370+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm, hogy foglalkoztál a témával. Kicsit benne van a hordós látásmód. De csak a szélső pontokban. Meg gondolom a szimmetria. Nekem nincs ilyen profi gépem. Jó látni, hogy a fényképezők tudnak ilyet. smiley
Csak érzésből raktam a pontokat.
Próbálnám majd megmagyarázni, hogy az absztraktok miért szépek (már amelyik). És ezek alapján alkotni majd újakat. Engem az absztraktok közül a konstruktív absztrakt érdekel.

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-11-25 16:44:280+#1Azt hiszem értem mi volt a célod és az alakzat egészen a kamerák keresőjében feltüntetett pontokat adja ki. Ez a beosztás nem véletlen smiley
kép:https://st3.depositphotos…
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]