: Együttes

A/4-nél kisebb a kép. A/5-nél egy kicsivel nagyobb. Grafit ceruza, filctoll. Kezdetben egy elnagyolt dologra gondoltam. Egy kicsit összevissza háttérrel. Próbáltam átgondolni, hogy egy színpadon mi is szokott lenni. Úgy gondoltam, hogy csak ceruza rajz lesz, de utána az "összevisszaságban" elvesztek a karakterek. Muszáj voltam kiemelni valamivel. Általában ez a három szín be szokott jönni. Ez után majd valamikor jön a "kautikusabb", "eltúlzott" verzió. De azt még nem tudom tudatosan. Pedig milyen jó lenne egy tudatos káosszal folytatni! smiley

[ Nincs referencia ]
Címkék: , , , ,

625 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2018-12-29 14:38:060+#2Válasz a #1 kommentreMost próbálgatom ezt a stílust. Először háttér nélkül rajzoltam meg. Kezdetben próbákat tettem, hogy szögletes karakterek, kerekedő hangszerek. Gondolkodtam azon, hogy még kevesebb vonal.
Vonalzót nem akarok használni, míg nem muszáj.
Hogy lesz e még, nem tudom. De köszönöm a biztatást, és a hozzászólást. smiley

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-12-29 14:23:150+#1Erre a képedre már többször is visszatértem! Nagyon tetszik az abárázolási módod, jól passzolnak a vonalak a síkidomokhoz. Néhol a vonalak remegősek, érdemes lett volna kicsit magabiztosabban rajzolni azokat. Ilyen ábrázolási módnál szerintem a vonalzó használata sem lenne nagy bűn.

Mindenesetre tetszik, igazán egyedi alkotás, ezért remélem, lesznek még ilyenek tőled! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

4 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]