: Petőfi tér Debrecen

Ezt a fotót ma Debrecenben a Petőfi téren készítettem.
Gondolkodtam rajta, hogy tegyek e fel fotókat. Lehet ez is a "facebook-os" témakörbe tartozik. Várom a kritikát!

Igazából ezt a képet akartam feltenni: http://beres79.uw.hu/refe…
De elég homályos lett, pedig témailag jobb lenne. Majd lehet vadászok rájuk holnap is, mert mindig ugyanott gyülekeznek.

Címkék: ,

789 megtekintés
3 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2014-11-18 15:44:150+#5Válasz a #4 kommentreHa veszek következőnek gépet, akkor már valószínű komolyabbat veszek.

Én ráérek. smiley Majd kitapasztalom a programot. Bár még a Photoshopot sem ismerem nagyon. Csak ez úgy az ölembe esett.

Ahogy öregszek, kezd lelkiismeret-furdalásom lenni, hogy ezt is meg kellene vennem, meg azt is...

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-11-18 15:24:460+#4Válasz a #2 kommentreÉrdemes utánanézni ezeknek a dolgoknak kocafotósként is! Mondjuk a te géped nem tud rawot készíteni, ami gáz. Szerintem érdemes venni ennél komolyabb gépet, ha nem is csúcsszuperet, de valami olyat, ami képes szebb képeket készíteni. Még hobbifotósként is. smiley
Nem ismerem a programot, sajnos. Az a helyzet, hogy a photoshop, lightroom kombó mindenben igényben kielégít, szóval nem is nézek újak után már fotószerkesztés kapcsán.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2014-11-18 15:14:310+#3Az x és zárójelből ilyet csinált: smiley

emberke[offline]

emberke

2014-11-18 15:13:120+#2Válasz a #1 kommentreNagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat.

A hdr-, és rawhoz nem értek. Azt sem tudom, hogy micsoda. Majd utána próbálok nézni. Igazad van, tényleg jobban nézne ki felhővel a háttér.

A gép Panasonic DMC-FS40 (Lumi smiley kompakt. Gondolkodom, hogy veszek majd egy újat, de eddig mindig dilemmáztam, hogy mit is kéne. Kocafotós vagyok. Nem célom pályázatokra beküldeni a képeket, de szeretek fényképezni. Pénzem volna rá, de legális dolgokban kezdem el gondolkodni. Őritő a dolog.

Mondtam neked múltkor, hogy veszek egy szkennert. Meg is vettem. Lényegében ugyanazt tudja, de kaptam hozzá egy ArcSoft Photostudio 6 programot. Most azt próbálgatom. Hasonló a Photoshophoz, de mégsem az. Egy kicsit idegesítő program, mert nem úgy működik minden, mint a Photoshopban. Nem tudom ismered-e. Egy kicsit másabbak az utómunka részek. Kíváncsi vagyok a véleményedre ezzel a programmal kapcsolatban.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-11-18 10:12:310+#1Nagyon szép fa és kompozíció! Kár, hogy az ég ki van égve. Nem tudom, milyen géppel dolgozol, de csinálj legalább két képet ugyanarról a témáról és tedd össze hdr-ként (erről vannak nagyon jó leírások, a photoshop autmatikusan össze is tudja neeked tenni) vagy csinálj rawot, mert azzal elő tudod csalogatni az ég részleteit.

A facebook-os fotó az, amikor olyan képet töltesz fel, amit csak a család, haverok tudnak értékelni. Pillanatfotó a kutyáról, amin nincs kompozíciós átgondolás, homályos pillanatkép valamelyik családtagodról meg ilyenek.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]