: Szöghajlító kalapács

20181005 Az egyik sorozat következő tagja. A4

Címkék: , , ,

680 megtekintés
2 szavazat
7 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2019-01-11 09:39:490+#7Válasz a #6 kommentreKöszönöm. Jól esik. smiley
Próbáltam érzésből elhelyezni a deszkákat. Az előtérben lévő négy deszka lényegében a cselekvés része. Lebeg az egész a levegőben. Aki szegelt, annak biztos ismerős az az érzés, mikor nem tartanak ellen, és rezeg, hajlik az egész szerkezet a kalapálástól. A háttér már egy megoldott részt mutat, ahol van értelmetlen szögelés is. Azokat a deszkákat próbáltam úgy elhelyezni, hogy összhangban legyenek a cselekvés részével.

Gondolkodom néha azon, hogy valami tudománya van-e a dolgok elhelyezésének. Gyakorolni lehet-e ezt, vagy mindig csak az érzéseinkre hagyatkozzunk. A tekintetet meg lehet vezetni az biztos.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-01-10 22:41:170+#6Ismételten egy szuper alkotás tőled! smiley Tetszik, ahogy a formákkal, irányokkal játszol a képeiden, igencsak érdekfeszítővé teszi az alkotásaidat.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2019-01-07 14:23:540+#5Válasz a #3 kommentreNa most hogy gondolkodtam még a kalapácsnak és a fogó kéznek is van vetülő árnyéka. Figyelnem kellene.

emberke[offline]

emberke

2019-01-07 14:08:160+#4Válasz a #3 kommentreOlyan erős fényre nem gondoltam, mint amiket megadtál, meg igazából nem is foglalkoztam vele. De tény hogy ezek az árnyékok hiányoznak, és sokkal realisztikusabb, valódibb lenne. Köszönöm az észrevételt, megpróbálok rá figyelni következőleg.

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-01-06 18:47:350+#3A szögek alatti vetett árnyék nagyon hiányzik a szememnek. Először azt hittem, hogy a szögek félig beverve állnak, csak nagyon eltekeredett perspektívában. Aztán a kép alját is megnéztem és elolvastam a leírását, így jöttem rá, hogy el vannak hajlítva. Mivel a kézre, a kalapácsra és az alsó deszkákra bőven tettél árnyékot, így a szögek alól még jobban hiányzik.
Itt van egy kép és mégegy kép arról, amit fentebb írtam.
A háttérben alkalmazott sötét rész nagyon jót tett a kompozíciónak.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

emberke[offline]

emberke

2019-01-06 11:16:250+#2Válasz a #1 kommentreAzért nincs e mögött annyira nagy gondolat. Inkább a poénkodás. Persze próbálom ízlésesen tálalni valamennyire. Így gondolkodni kell egy kicsit rajta. smiley A fekete részeken lehet még egyszer át kellene mennem. A szögek mellett lehet még egy kicsi vonásnyi árnyék elférne. Az erezetet nem akarom még jobban hangsúlyozni. Talán egy deszkánál még meg lehetne erősíteni.

Zsuzs[offline]

Zsuzs

2019-01-05 23:28:350+#1Az ilyen rajzok mögött mindig nagyon gazdag és mély gondolatok állnak......
Már eleve ez is elég lenne, de egy erősebb tónusozással még jobban át tudnád adni smiley Meg a középső két szöget jobban árnyékolnám, így nem látni hogy lekalapált vagy álló? Meg a deszka erezetén is lehetne dolgozni picit, de egyébként le a kalappal, nagyon ötletes! +

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1868 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]