: Kihívás: Csiga biga gyere ki

Szeretek csigákat rajzolni, de a 1,5 óra limit nagyon nehézzé tette. Szívem szerint még legalább ugyan annyit dolgoztam volna rajta.

Címkék: , ,

897 megtekintés
3 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

veros[offline]

veros

2015-02-24 00:18:200+#4Válasz a #3 kommentreAzt hiszem, ez nem hiba, inkább csak rutin és tanulás kérdése. smiley A kihívás rajzok tényleg nagyon jók, legalábbis én szeretem, mert olyan dolgokra késztetem vele magam, amit magamtól nem biztos, hogy megpróbáltam volna. Nekem a kontrasztok bátrabb használatánál a tollal való rajzolás is segített, mert ott nálam inkább finomítani kell rajzon a körvonalhoz képest, és így láttam meg azt, hogy visszafelé is működtethető a dolog (bár nem feltétlenül szerencsés mindig). Ezen kívül nem nyúlhatok a radírhoz, ami adott esetben persze újrakezdést is igényelhet. smiley

ffile[offline]

ffile

2015-02-23 22:49:000+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm.
Teljesen így van. Én sajnos nem gyakran, hanem mindig beleesek ebbe a hibába, és gyakorlatilag 2x, 3x újrarajzolom, mire jó lesz.
De jók ezek a kihívások, mert rákényszerítenek arra, hogy ne a rosszul berögzült módon rajzoljak.

veros[offline]

veros

2015-02-23 20:47:580+#2Teljesen jó lett, ugyan bátrabb tónusozást lehet elbírt volna, de gondolom ezt is beleértetted a további másfél óra kidolgozásba. Sokszor esem én is bele abba, hogy először halvány a rajz, mert nem merek csak úgy nekiesni és később teszem kontrasztosabbá, ami plusz órákat jelent. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-02-23 13:37:550+#1Szerintem így is egész jó a kidolgozás! smiley A kihívás célja nem az, hogy mennyire realisztikusra csinálja meg az ember, hanem hogy jó megoldásokat találjon a forma, tónus kidolgozására. Szóval az egész csak gyakorlás.
Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]