: Prizma

Pink Floyd fan art. Gyerek korom óta imádom az együttest. Aki nem ismerné az egyik borítójukon volt egy prizma. Azóta ez az együttes jelképévé vált.
POV-RAY 3.7

Címkék: , ,

1090 megtekintés
3 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gatget[offline]

Gatget

2016-03-30 11:01:490+#2Válasz a #1 kommentreA hátér full random ötlet volt, pov-rayben az a jó hogy bártan lehet őrültködni. A prizma azért szmötyis mert a környezetben van egy nagyon finom köd hogy a fény látszódjon, és ezért szmötyisedik amit nem tudtam eltüntetni hosszabb renderídővel sem, meg mással sem smiley . Viszont köd kellet hogy valamin kibukjon a fény. Sajnos itt látszódik hogy, pov-rayben nagyon amatőr vagyok smiley
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-03-30 10:46:020+#1Hát, igen, sokat láttam én ezt a logót tinédzser koromban. smiley Mikor a Wall és a Dark Side of the Moon ropta sokat a lemezlejátszón.

Szerintem nagyon hatásos kép, a háttér kifejezetten tetszik. Azt viszont sajnálom, hogy nem renderelted még egy kicsit tovább, hogy a prizma ne legyen ilyen hangyás. smiley

De örülök, hogy újra blenderezel! Szerintem érdemes minél többet foglalkoznod vele!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]