: Kislány

A kép kérésre, színes ceruzával készült.
Mérete: 33x24cm

[ Kapott kép alapján. ]
Címkék: , , ,

786 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gatter87[offline]

Gatter87

2016-02-11 16:32:030+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a dicsérő szavakat és az észrevételt. Az utóbbit főként, mert abból tanul az ember.
Sose szoktam azzal védekezni, hogy élőben szebb a rajz, de ez esetben szerencsére ez igaz! Tényleg nem színeztem túl erősre a kislány arcát, de az erős háttér ellenére, még nem bántotta a szememet. A szkennelés során viszont nagyon kivilágosodott az egész kép és az arc szinte világít a háttérhez képest. Gondoltam kis utómunka és közel olyan a digitalizált verzió, mint az eredeti. Általában működik. Most viszont, ahogy állítgattam a kontraszton és a fényerőn az összes szín elkezdett torzulni, így csak nagyon minimálisan módosítottam rajta, amivel nem sikerült elérnem az eredeti rajz megjelenését! Nagyon bosszant!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2016-02-11 12:02:400+#1Kedves kép lett! Tetszik a technikád, nagyon ütős tud lenni.

Ami szerintem kevésbé sikeres a képen: a lány arcának kiégése, miközben a háttér inkább sötét, illetve az intenzív, vörös háttér. A vörös a legerősebb szín, így igen merész dolog azt használni a háttérben. Szóval most az előtér kicsit gyenge (mármint nem technikailag, mert úgy tökéletes), a háttér pedig erős.
De meglehet, hogy ez volt a kérés, azzal meg hát nem lehet mit kezdeni, hacsak nincsenek igen jó meggyőző képességeid a megrendelők számára. smiley

Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]