: Foci,foci,foci

Remélem fel lehet ismerni!?

[ http://chrisfitzpatrick.d… ]
Címkék: , ,

728 megtekintés
3 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

gyuluska12[offline]

gyuluska12

2014-12-22 05:35:430+#5Válasz a #3 kommentreKöszönöm Thubakara!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-12-21 20:12:100+#4Felismerheto. +.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-12-21 19:16:590+#3Válasz a #2 kommentreDe pont azt írtam, hogy jó ez a leegyszerűsített megoldás a hajra, nem az ellenkezőjét. smiley Ha nem realisztikusság felé mész, akkor szerintem ez a megoldás már jó, legfeljebb precízebbé lehet tenni.
Rendben, sok sikert kívánok! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

gyuluska12[offline]

gyuluska12

2014-12-21 17:02:100+#2Válasz a #1 kommentreDavid Beckham akar lenni!Tényleg egy kicsit erősek a körvonalak, élőben azért ennyire nem durva, csak scennelés után. A haj!!! Igen,nekem ez a legnehezebb minden rajzomon,és nem is tudom, hogy hogyan lehetne jobb! smiley A tónusokon már dolgozok,gyakorlom.
Köszönöm szépen a tanácsokat!!!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-12-21 11:13:340+#1Én nem ismertem fel, de ez az én futball ismeret hiányosságaimat tükrözi vissza. smiley
Jó porté szerintem. Kicsit furcsa, hogy ennyire erőlteted a körvonalakat, sőt még olyan hatása is van, mintha átrajzolnád őket, hogy minél erőteljesebben legyenek ott. Ez nem feltétlenül rossz, de akkor érdemes játszani a vonalvastagságokkal -- persze jó lenne tudni, milyen irányt választottál magadnak. Tetszik az a leegyszerűsített megoldás a haj kapcsán.
A száj kicsit furcsa lett, de ez valószínűleg azért, mert az eredeti rajzon is az. Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor rajzolj inkább fotóról, mert ott nincs benne az a tényező, hogy a rajzos elrontotta és te is lemásolod azt. Vagy ha rajzról szeretnél másolni, akkor ne realisztikusat válassz, hanem olyat, amiről technikát vagy megoldásokat tudsz gyakorolni.
Mindenesetre jó úton haladsz! Még gondolkozhatnál azon, hogy kicsit erősebb tónusokat is beleviszel a képbe, erőteljesebb hatást ad. +1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]