: el hagyatott szoba

A cél egy elhagyatott sötét szoba, ahol bevilágít a fény az ablakon aebből eredendő árnyék stb. Így sikerüt, ötleteket, beállítási modokat szivesen fogadok smiley

Címkék: ,

1109 megtekintés
5 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Iron Man[offline]

Iron Man

2014-10-06 11:56:350+#8Válasz a #7 kommentreköszönöm, a jó kritikát, az ablakon bevilágító fényt igen érdekesen oldottam meg azért nem lett 'realisztikus" kisebb gondokba ütköztem a programmal, amit természetesen már rá jöttem azóta, csak még 1x nem akarom fel tenni ugyan azt. Rengeteg hibája van sajnos, de örülök hogy a hibák ellenére is a hatást amit akartam elértem. smiley

AndreaMacsek[offline]

AndreaMacsek

2014-10-05 19:18:590+#7Akció, horror játékokat idéző helyszín. Én csak egy dolgot észrevételeznék. Az ablak felépítéshez képest túl sok fény szűrődik be. Ezt leszámítva nekem tetszik! +1
Török Macsek Andrea

Iron Man[offline]

Iron Man

2014-09-19 12:47:230+#6Válasz a #5 kommentreköszi smiley hát a szék meg az asztal nem lepusztult a környezethez eléggé, majd kidolgozok egy hasonló témájú dolgot, nagyon sok tanulni valóm van még. A jelenlegi maximális blender tudásommal próbáltam kiadni azt az érzést amit ezzel a képpel akartam szimbolizálni.

egonov[offline]

egonov

2014-09-19 11:59:310+#5Sajnos nem vagyok szakmabeli, ezért nem tudok tanácsokat osztani. Ha nem hívják fel a figyelmem rá, fel sem tűnik, hogy tükrözve van a két fal textúrája....bár a sarokra nézve, akár fel is tűnhetett volna. Amit még az én szemem is meglát, az az, hogy a az asztal és a szék sokkal "újabb" és hibátlanabb mint a környezet, ezért kissé elüt. A másik, hogy talán nem a sarokba tettem volna, hanem középre, hogy körüljárható legyen.
Viszont a meglátások ellenére a húszéves magamra ismertem a kép hangulatában, amikor is ilyen stílusú fotókat próbáltam készíteni anyámék fatornyos kis falujában, egy elhagyott konzervgyárban (ami leginkább egy krematóriumra emlékeztetett...).
Szóval szentimentális állapotomra tekintettel nekem ez 5-ös alá, oké? smiley

Iron Man[offline]

Iron Man

2014-09-19 11:32:360+#4Válasz a #3 kommentreköszi, hát igyekszem, ötletem az lenne dögivel, csak a meg valósításért még nagyon sokat kell keményen dolgozni, hogy sikerüljön.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-09-19 09:48:240+#3A hangulat nekem már tetszik! Igen, a textúrákkal van némi gond, ahogy Heg írta,d e akkor most már tudod, minek kell utánanézni! smiley Menni fog. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Iron Man[offline]

Iron Man

2014-09-18 22:51:010+#2Válasz a #1 kommentreköszi az észrevételeket, utána nézek a dolgoknak, sajnos ez a texturázás nekem még nagyon nehézkes, a texture unwrap-ot pedig régóta kerestem már hogy kell, csak nem tudtam hogy keressekrá, ez is nagy segítség, köszönöm.

Heg[offline]

Heg

2014-09-18 19:35:590+#1Hát a falak textúrái szerintem szét vannak húzva, és zavaró, hogy a másik fal textúrája is ugyan az, csak megtükrözve. Plusz egy kis normal/bump map nagyon feldobá a repedéseket, apróbb részleteket.
A szék és az asztal textúráit szintén nem igazítottad hozzá a tárgyakhoz. Youtube-ról 5 perc alatt meglehet tanulni amúgy, nagyon könnyű! Keress majd rá a "texture unwrap"-re. Viszont maga a szék, mint tárgy szép lett nagyon!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]