: Van Gogh virágai

Ezt a pasztell képet pont egy éve készítettem a Mártélyi Alkotótáborban. Idén is megyek és remélem kicsit termékenyebb leszek és több megosztható munkám születik majd.
Elég rossz pozícióba helyezett csokrot próbáltam akkor lerajzolni. Lépcsőre helyezték, jóval a szemmagasság fölé és mögötte zavaró volt a fény. Van róla egy kép amit nem én fotóztam hanem egy ottani ismerősöm és én nem ebből a szögből rajzoltam. Csak azért rakom fel, hogy látszon, mennyire el rugaszkodtam attól amit látok. Nagy részét fejből alkottam, és kaptam néhány ötletet a kivitelezésre a táborvezetőtől. Rajzolás közben drukkoltam, hogy ne avatkozzon bele, mert egy korábbi pasztellrajzommal úgy jártam, hogy még a feléig sem jutottam és a nagy buzgóságtól hozzálátott, hogy befejezze és közben sorolta, hogy mire érdemes figyelni. Volt haszna is, de szerettem volna egyedül elkészíteni.
kép:http://i64.tinypic.com/2m…

Címkék: , , , ,

1155 megtekintés
4 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

KBÁgi[offline]

KBÁgi

2016-08-09 17:16:540+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm. smiley
Az a helyzet, hogy én sem vagyok jártas annyira a pasztell technikában, csak "belekóstoltam" Két pasztell készletem is van, amivel alig boldogultam. Mártélyon tudtam meg, hogy ez azért volt mert azok elég kemények. Ehhez a rajzhoz viszont kaptam néhány körömnyi méretű, de jó minőségű pasztell krétát, így mindjárt élénkebb és szebb színek lettek rajta.
“Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.” (Thorwald Dethlefsen)

Zhenia[offline]

Zhenia

2016-07-21 21:31:150+#1Szerintem jól megoldottad, a pasztell nem az én világom, így technikailag nem tudok mit mondani. A perspektíva kérdést fantáziával pótoltad, ez viszont ügyes smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]