: Anatómia gyakorlás

Csak egy dolog van ami unalmasabb mint egy tanyán élő, mélyen vallásos nagymamánál töltött hétvége.... és az pedig az anatómia gyakorlás. T__T

Ezért gondoltam, hogy jó ötlet lenne számomra kicsit érdekesebbé tenni ezt az unalmas feladatot.

Állítólag a neten lehet találni fényképeket meztelen nagymellű nőkről. Én ezt nem tudtam, soha eszembe se jutott volna pucér nagymellű nőket nézegetni a neten! Nem csinálok én ilyesmit soha napján!
kép:https://pa1.narvii.com/62…

De egy barátom mesélte, és tőle kaptam pár ilyen képet, hogy gyakoroljam az anatómia rajzot.



Referencia képek linkjét egyértelmű módon nem posztolom ki ide... mert sajnos véletlen letöröltem őket. De neveket tudok mondani, ha véletlen valaki ég a vágytól, hogy kik voltak a modellek.
kép:https://media.tenor.com/i…

Címkék: ,

720 megtekintés
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-11-19 14:27:500+#6Előttem mindent leírtak már a többiek.
Linkelek neked egy mellekkel kapcsolatos rajzos segítséget, hátha így rákapsz az anatómia lényegére. https://www.youtube.com/w…
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-11-19 12:31:152+#5Válasz a #4 kommentreNem értelek én téged smiley ...nem kell sem az ablakon kiugrani, sem ennyire elkeseredni, Thub szépen leírta, hogy hogyan fogj a gyakorláshoz, még akkor is, ha unalmas...

A kérdésem egyébként nem értetted ! Felfogtam, hogy gyakorlás miatt rajzoltad a nőciket ( mondom akartam ezt hinni ) , de a felvezető szövegedből nekem az jött le, hogy áá, csudákat akartál te anatómiát gyakorolni, ez nem arról szólt, és azt sem hiszem el, hogy a ref oldalakat nem ismered...naszóval olyan megvezetősre sikerült a felvezető szöveged a nőcis rajzaid alatt ... én az ilyen nagyon nem szeressem smiley

Ha valóban célod a gyakorlás, akkor ne az ablakon ugrálj ki, hanem ahogyan Thub írta, ülj neki, és gyűrd a gyakorló segédleteket, és csináld... vagy ha nem akarod ezt, akkor ne csináld, csak ne érezzem, hogy a fenti nevetős anime leányzó jól kinevet!
Ilcsi

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2018-11-19 09:27:370+#4Válasz a #1 kommentre...gyakorlás... de még ezt is elrontottam kép:https://media.giphy.com/m…

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2018-11-19 09:26:480+#3Válasz a #2 kommentrekép:https://media.giphy.com/m…

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-11-17 16:19:112+#2A probléma ott húzódik, hogy egyből körvonalakat rajzolsz, amit aztán ugyanúgy átrajzolsz, mint végső line art, de egyébként 100%-ban ugyanaz, mint az első "skicc". Az első skicc értelme az, hogy megkeresed a formát, ami még sok mindenben hibás lesz, a másodikkal pedig pontosítasz, ergo nem az első skiccet rajzolod meg ugyanúgy, hanem azt javítod. Érdemes azt is megfontolni, hogy az emberi test is alapvető formákból épül fel, tehát az első skiccnél ezeket az egyszerű formákat kell megragadni, és erre építeni a többi réteget. Érdemes segédvonalakat is használni a csípőhöz, vállakhoz, valamint a középvonalakat felrajzolni, ez segít a szimmetriában. Ezek fejbentartása nélkül a gyakorlás keveset ér, nem a formát, a megfelelő felépítést, az anatómiai sajátosságokat, pózokat gyakorolsz.
Mindenesetre jó, hogy nekiálltál, már csak a folyamaton kéne változtatni, hogy a belefektetett időnek haszna is legyen.

Egyébként itt az oldalunkon is van egy "segédanyagok" menü, ahol vannak linkek olyan oldalakra, ahol anatómia gyakorláshoz szükséges referenciákat is találhatsz.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-11-17 15:12:090+#1Mi volt a célod ezzel a gyakorlással, rajzolással ?
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]