: Broken

Igazából csak kis tanulmánynak indult, s elég erőteljesen hangulatkép lett a végére.

[ önmagam smiley ]
Címkék: , , , ,

632 megtekintés
3 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

ipszilon[offline]

ipszilon

2018-08-14 14:00:261+#3Thub nagyon jól leírta, amit gondolok, nekem is annyi bántja a szememet, hogy olyan élesen elválik egymástól a test és a háttér, és a két szín olyan kontrasztos, hogy odavonzza a tekintetet az alsó részhez, holott az arc nagyon szépen meg lett oldva.
Az orr/orrlyuk-szem részen van kicsi csúszkálás, de szerintem nem nagyon zavaró, a haj megoldása viszont szerintem zseniális, és a színek is nagyon jól el lettek találva. +

KisDressi[offline]

KisDressi

2018-08-13 17:55:470+#2Válasz a #1 kommentreKöszi smiley
Bizonytalanságot igyekszem levetni habár jelenesetben még erőteljesebben is jelen volt talán mind eddig (érted, talán smiley ahh mindegy smiley )
Mi számít jó zavarnak? Erre így kíváncsi lettem.
Igen a tükrözés jó dolog, most egyszerűen nem jutott eszembe, bár fura mód eddig inkább asszimetrikus dolgoknál használtam hogy "más meglátásból lássam".

Fényekkel színekkel igyekszem smiley Mivel több ref képem van így ez több egyvelege meg némi saját rálátás mondhatni. (Egyetemi feladatként készült korábban valóban tükrös önarckép is, érdekes volt az is, lehet úgy is érdemes lenne megpróbálnom, immáron színekkel, sajna mozdítható tükröm nincs az albiban smiley )

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-08-13 10:49:392+#1Az arc rész nagyon tetszik! Főleg a textúrát találtad el, igazán reálisnak néz ki.

A lenti részt én tovább egyszerűsítettem volna és színeiben, világosságában kevésbé vonzóvá tettem volna; a lefelé irányuló nyíl, a világossága, a kontraszt lefelé húz, míg az automatikus fókuszpont (arc) felfelé, és ez okoz némi zavart. Ez egy nem jó zavar, az elvont alkotásoknak is (néhány kategóriát leszámítva), érdemes tisztáznia a fókuszpontot.
A szem formánál érzek némi bizonytalanságot. Anatómiailag egyszerre néz oldalra és előre. Érdemes bevetni a horizontális tükrözést, mert ott szépen látható a gond, ezáltal segít abban, hogy javítva legyen. Nálam PS-ben hotkey-ra van téve a dolog, olyan sűrűn használom, mert egy szimmetrikus dolog esetében előfordul nagyon könnyen a csúszás.

Amúgy a színkezelés úgy általában nagyon tetszik, a textúrák használata is. Az arcon levő fények is nagyon szépek, sokat dobnak a témán. Egyre jobb vagy, és ezt nagyon jó nézni, csak így tovább!

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]