: Scream

Gyakorolgattam a különböző arckifejezéseket s egyiknél úgy döntöttem tovább viszem smiley

[ https://line-of-action.co… ]
Címkék: , , , , ,

634 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-03-26 15:20:501+#4Nagyon jó, hogy te is használod azt az oldalt! smiley Én mondjuk portrézásra már nem, mert rájöttem, hogy ugyanazt a 10 embert dobja ki, én meg inkább karakterességet akartam épp gyakorolni.

A képedet én egy kicsit merevnek érzem, anatómiailag pedig inkorrektnek, a kompozíció pedig furcsa (levágott fej effektus befigyel), a haj pedig merev gumi. Úgy érzem, hogy az előző portrédon sokkal szebben elkaptad a színeket, itt egy kicsit egyöntetű lett, nem játszottál annyira a különböző szín benyomásokkal.
Anatómiailag a fület érzem kicsinek, az áll vonala túl erős és túl elől van ( normál esetben az a vonal az orrtól kiinduló vonal mögött kellene lennie függőlegesen tekintve, neked előtte van).

Lehetne mondani, hogy ez egy impresszív alkotás a kifejezés miatt, és azért nem vonatkozik rá mindaz, amit írtam, DE ahhoz szerintem a tónusozás túl van dolgozva, a színek sem hangsúlyozzák ezt a hatást. Merj kicsit bátrabb lenni a színekkel (tehát más-más színt és telítettséget használj), egy ilyen témájú képnél sokat segít. smiley

Mindenesetre becsülendő, hogy foglalkozol ezzel, és ez is csak egy állomás, ennél csak egyre jobb leszel (és már így is sokat fejlődtél!). smiley
Szóval csak így tovább, várom a következőt! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-03-25 10:40:200+#3"A csend nagyobb üvöltés, mint a fájdalom járta kiáltás..."
Ez a kép egyszerre csendes és üvölt...
Nekem tetszik!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

KisDressi[offline]

KisDressi

2019-03-24 21:34:400+#2Válasz a #1 kommentreA pontos képet nem tudtam linkelni de az oldal gyakorló képei közt van, így tudtam linkelni.

Igazából skiccet vittem fotó alapján kb 3-5 perc aztán azt folytattam már saját kútfőből ezért lett a fülének a belseje fura, igaz hegyesre vettem eleve a formáját hogy elfnek mondhassam smiley

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-03-24 20:05:070+#1Jók ezek a gyakorlások (tök szuper, hogy egyre többektől látom). Bár a referencia képet nem látom (a link nem a képet dobja be), jónak látom az arányokat. A füle belseje kicsit fura, illetve az egész arc kicsit gyurma szerű.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]