: Aidan

Ki ismeri Aidan Gallagher-t? smiley

[ Készítettem: SketchBook-kal Készítő: DKorin ]
Címkék: ,

152 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Korinna[offline]

Korinna

2020-03-24 12:38:300+#2Válasz a #1 kommentreIgen, itt az eredeti képről szedtem ki a színeket, kíváncsi voltam hogy így jobban hasonlít-e az alphoz. Egyébként köszönöm az építő kritikát, legközelebb magam fogom keverni a színeket és figyelek az árnyalatokra is. smiley
A művészet sosem ˝art˝ ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-03-23 10:02:271+#1Sajnos, én nem ismerem! A m színeket szerintem egész jól kezeled már. Az ecsetkezelést érdemes még jobban megismerni, illetve mikor kell élesebb széllel dolgozni. Például egy kis konkretizálást a két ajak találkozásánál jó lenne adni.
Ha úgy dolgozol, hogy a színeket a referencia fotóról szeded fel, az néha adhat vissza "hamis" színeket. Érdemes ilyenkor magadtól keverni a színt. Értem ez alatt, hogy a két ajak találkozásánál szerintem alapból sötétebb szín lenne, csak amit felvettél szín, nem adja ezt vissza. Érdemes tehát magadtól keverni néha, vagy akár mindig, hiszen az többet mutat abból, hogyan kell a színekkel bánni.

Sok sikert, várom a további munkáidat! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1820 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]