: Horvátország


519 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

lale_92[offline]

lale_92

2018-12-28 02:29:370+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a hasznos tippeket utólag belátom elkapkodot felőltés lett. Sajnos nem vittem magammal vászont így csak képek alapján festettem meg. A helyszín nem teljesen valós vannak benne valós részletek meg egy pár plusz amit oda képzeltem. Vagy más képekről állítottam össze.

ipszilon[offline]

ipszilon

2018-12-27 15:57:251+#1Nekem bejön ez a szabálytalan perspektíva, kicsit a naiv művészek térábrázolására emlékeztet, ami újabban nagy szívszerelmem. A téma is tetszik, abszolút átjön ezekkel a színekkel a horvát tengerparti érzés.
A helyszínen készítetted a rajzot, vagy referenciát használtál?

Arra viszont kérlek ügyelj, hogy jó minőségben fotózd be az alkotásaidat. Gondolok itt arra, hogy a kamerát a papírra merőlegesen tartva elkerülheted a torzulásokat, és körbe tudod vágni a képet, elhagyva a felesleges részleteket (itt pl a terítőt, stb), amik nem képezik a mű részét.
Thubi írt egy nagyon hasznos tutorialt ebben a témában, érdemes elolvasni: http://www.kockart.hu/tut…

Ja, és üdv a Kockán! smiley
+1

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]