: Virágzó sörény

A4es rajzlap, színesceruza

Címkék: , , ,

585 megtekintés
0 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2020-04-26 08:50:150+#2Válasz a #1 kommentreSzerintem érdemes lenne ezt a képet újra rajzolni, hogy lásd/lássuk, mostani tudásoddal hogyan valósítanád meg.
Azt nem tudom most hogyan használod a színes ceruzát, de itt (és még pár rajzodnál szintén) azt látom, hogy türelmetlenül, erősen satírozol, ami így (sajnos nem tudok kíméletesebb szót rá, bocsánat) olyan, mintha csak gyorsan befirkáltad volna, hogy túl legyél rajta.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-04-23 10:29:360+#1A leírásban sajnos nem írtam le de pár szóval szeretnék szolgálni a képpel kapcsolatban. Ez is egy régi rajz és a volt osztálytársam születésnapjára készült. A rajz jelleme, hogy a ló sörényéből virágok nőnek ki és repíti a szél a szirmait ahogyan a virágok nőnek. Beismerem annyi hibát követtem el , hogy a sörénye nem lett olyan lágyan kanyarulatos mivel a virágok teréhez is próbáltam alkalmazkodni és ezért lett néhol szögletes, egyenes a sörénye . De ennek ellenére mégis úgy döntöttem , hogy megosztom veletek.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]