: Skoda Kodiaq

Egy koncepciót rajzoltam cégnek, hátha elnyerem tetszésük és kiteszik valamelyik termékükre. Azt mondták dinamikusabb rajzot akarnak. Nem értem, ha tudna nekem valaki segíteni, hogy lehetne dinamikusabb azt megköszönném.

Címkék: , , , , , ,

64 megtekintés
0 szavazat
1 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-11-06 11:59:500+#1Ez nem egyszerű, mert nem tudjuk, higy a kép milyen felhasználásra készül, milyen méretbenl. (Zsebnaptár, óriásplakát?)
Nekem ez a kép azokat a képeslapokat juttatja eszembe, amin 1-1 város nevezetességei fel vannak sorolva, de hangulatot nem adnak át, mint pl ez http://www.balatoninyugal…
Lehet nem kéne ilyen sok részre határozottan elosztanod a képet, hanem egyet megszerkeszteni úgy, hogy egy képet adjon ki, ami nem hat természetellenesnek.
Pl ebben hiába válnak pillangóvá a hófelverődések, valahogy nem esik ki a képből. A mozgás imitálása (mintha száguldana az autó) pedig dinamikussá teheti a képet https://goo.gl/images/87v…
Javaslom, hogy nézz sok ilyesmi, felhasznált reklámképet és inspirálódj belőlük.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1743 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]