: Költői töltés

Mielőtt neki kezdenék a kép mögöttes tartalmának ecseteléséhez, had magyarázzam el, minek köszönhetőek az aránybeli "problémák" a testalkatokon. Nos, azért is tettem idézőjelbe, minek után nem véletlen mindaz, ami és ahogy a vásznon van. Tisztában vagyok azzal, hogy alapvetően egy női testalkat csípő résznél nem keskenyebb a vállaknál. Viszont! Ezesetben próbálkoztam a perspektívával illetve fókuszálással játszadozni, hogy kicsit ez a túlzottan kihúzott testalkat jelenjen meg a képen, továbbá pedig kicsit ezt a halszem-objektív effektet belecsempészni nagyon minimális ízzel, hogy a fókuszban mindenképp a szív legyen, igen, tudom hogy anatómiailag nincs ennyire balra a szív.

Nos, ennyit a magyarázati részről.

A kép egyébként több jelentéssel is bír. Mint látható, egy valódi telefontöltő van a vásznakra/vásznakba operálva, illetve művirágok néhol beleszúrva ÉS ragasztva, másutt csupán ragasztva. Nem vagyok szerelmes, senki sincs a láthatáron, először amúgyis csak két nem nélküli üres alakzattal akartam véghez vinni a projektet, de aztán így sikerült. Röviden tömören kissé sablonosan fogalmazva: ha az ember úgy érzi üres, a nem várt pillanatban jön valaki (lehet az szerelem, barátság), és feltölheti életerővel.


2x50x30
akril/filc/telefontöltő/művirágok


Címkék: , , , , , ,

967 megtekintés
5 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

md_art[offline]

md_art

2016-09-26 09:34:140+#6Válasz a #3 kommentreTervezem folytatni ezt a fajta vonalat, lassacskán meg van a következő ötlet is, köszönöm!
MD Art

md_art[offline]

md_art

2016-09-26 09:33:440+#5Válasz a #2 kommentreKöszönöm, drága vagy smiley az egészben a legjobb, mikor tudom, hogy átjön valakinek az egész.
MD Art

md_art[offline]

md_art

2016-09-26 09:33:170+#4Válasz a #1 kommentreNagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik, remélhetőleg lassacskán majd találok Budapesten is kiállító helyet illetve időpontot, és akkor majd - bár már szerintem csak jövő évben - élőben is meg lehet majd tekinteni!
MD Art

balogtamas[offline]

balogtamas

2016-09-24 11:09:530+#3Különös installáció, dekoratív és ötletes.

Zhenia[offline]

Zhenia

2016-09-22 12:07:110+#2Hihetetlen micsoda kreatív ötleteid vannak smiley
Ez is nagyon tetszik. Az üzenete is! Nem a klasszikus agyoncsépelt klisék. +1
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

yetikr[offline]

yetikr

2016-09-22 10:40:410+#1Nekem nagyon tetszik, ahogy a kétdimenziós képet kombinálod egy mindennapi használati tárggyal, ami ezzel új értelmet nyer! Nagyon kreatív és nagyon inspiráló! Teljesen feltöltődök a képeidtől! Hehehe
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]