: Mi tehetünk róla...

"Rorschach naplója. 1985. október 12.

Ma reggel kutyatetem a sikátorban, feltépett gyomrán abroncsnyomok. Ez a város fél tőlem. Én ismerem a valódi arcát. Az utcák, mint megannyi csatorna, és a csatornák vérrel vannak tele, és ha egyszer túlárad és kiönt a szenny, minden féreg megfullad. A sok szex és gyilkosság összegyűlt mocska derékig ér majd, és akkor a sok szajha és politikus felnéz az égre, és így rimánkodik: "ments meg minket!" én pedig lenézek, és azt suttogom: "nem."
Volt választási lehetőségük mindnyájuknak. Járhattak volna jó emberek nyomdokaiban, amilyen az apám volt, vagy Truman elnök. Két becsületes ember, akik megdolgoztak a pénzükért. Ehelyett kommunisták és perverzek ürülékét követték, és nem vették észre, hogy a bűzös nyomvonal egy szakadék szélére vezet. Még hogy nem volt választásuk? Ugyan már! És most az egész világ ott áll a szakadék szélén, és bámul le a vérvörös pokolba, a sok liberális meg értelmiségi meg sima beszédű alak... és egyszerre csak már nem lesz mit mondani."


Részlet a Watchmen c. képregény első oldaláról. smiley Én ezzel neveznék a versenyre! Remélem tetszik!

[ http://images4.fanpop.com… ]
Címkék: , ,

Világvége2300 megtekintés
5 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Nimmer[offline]

Nimmer

2012-12-20 18:51:000+#2Válasz a #1 kommentreKöszi gatget! smiley Nekem képregényben jobban bejön, de a film is zseniális! smiley

Gatget[offline]

Gatget

2012-12-20 18:44:050+#1Egyik kedvenc filmem a kép és szöveg teli találat részemről +1
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]