: portré



Címkék: , ,

643 megtekintés
2 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

nori97[offline]

nori97

2020-05-03 17:31:130+#4Válasz a #3 kommentreIgen tudtál, köszönöm

vorosritty[offline]

vorosritty

2020-05-03 14:13:051+#3Látszik, hogy az anatómia alapjaival már megismerkedtél, viszont sok dolgot még nem igazán érzel. Pl. a férfi szemei közötti távolság biztosan nagyobb eredetileg, nem ülnek ilyen közel egymáshoz. Bár természetesen vannak eltérések a különböző arcok között (ettől nem vagyunk egyformák), van pár általános szabály, ami igaz minden arcra. A szemek közötti távolság esetében ez úgy hangzik, hogy a két szem között egy szemnyi távolság van, mint ez a kép is magyarázza. kép:https://keresztelypiroska… Ez van amikor kicsit több, nagyon ritkán kevesebb, de általánosságban használható arány.

A tónusozással kapcsolatban azt látom, hogy nálad csak két szürke jelenik meg a fekete és a fehér mellett. Érdemes lenne egy külön papíron próbálgatnod egy minél több árnyalatot tartalmazó átmenetet rajzolnod a fehértől a feketéig. Hozok ahhoz is egy képet: kép:https://g0.sunmag.me/sunm… A fehéret csak a legvilágosabb csúcsfényeknél, a feketét pedig csak a legsötétebb árnyékoknál érdemes használni, a kettő között pedig a szürke több árnyalatát. Ezekkel az árnyalatokkal lehet szépen visszaadni a formák saját árnyékait és a vetett árnyékokat is. Ez a te rajzodon valamelyest a nő arcának bal oldalán és karján mutatkozik meg, pedig mindenhol máshol is jelen vannak.

Sajnálom, hogy az előző verziót letörölted, mert el se tudtam olvasni, hogy Woody miket írt neked. Érdemes meghagyni, hiszen később neked is hasznos lehet, illetve más alkotónak is, aki később téved csak oda. (nem mellesleg az idejét és energiáját áldozta rád, hogy segítsen, de így jogosan érezheti úgy, hogy hiábavaló volt)

Remélem tudtam valamit segíteni a további alkotásban!
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

nori97[offline]

nori97

2020-05-03 12:17:070+#2Azt hittem nagyon zavart téged, azért cseréltem le.

Woody[offline]

Woody

2020-05-03 09:26:350+#1Így sokkal jobb, de így amiket leírtam, és amiből esetleg más is tanulhatott volna, vagy hozzáfűzött volna valamit, ezzel a lendülettel mentek a levesbe.
Nenó drinkoljá, nenó szmókoljá!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]