: Luger P08 pisztoly

A világ első katonai használhatóságú pisztolya. Az osztrák Georg Luger fogta Hugo Borchardt pisztolyát és alapjaiban áttervezte. Egyébként Borchardt Magyarországon is élt egy évtizedet ahol egy fegyvergyárban dolgozott és Budapesten nősült meg.

Címkék: , , ,

960 megtekintés
5 szavazat
7 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Papus3d[offline]

Papus3d

2015-04-19 21:27:480+#7Köszönöm a hozzászólásokat, a rendereléskor nem szoktam figyelmet fordítani a mélységélesség imitálásra, de majd legközelebb talán nem felejtem el. Ennek a pisztolynak a modellezése régi tervem volt, nagy mérföldkő volt az emberölések történelmében és eléggé bonyolult működésű volt és rengeteg újdonság volt benne akkoriban, amikor még egylövetű pisztolyok voltak. Nem tudom feltünt-e másoknak, hogy a huszárok még az első világháborúban is a pisztolyukat a jobb oldalon viselték,úgy hogy bal kézzel lehessen elővenni. Akkoriban a pisztoly csak kiegészítő fegyver volt. Most a Luger féle pisztolynak az alapját a Borchardt féle öntöltő pisztolyt próbálom modellezni, az akkoriban újdonságnak számított, de mindenki a forgópisztolyokat tartotta korszerűnek, azok kezdtek elterjedni az egylövetű pisztolyok helyett. Még a Gras féle revolver modellezése is a terveim között szerepel.
Papus3d

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-18 11:02:590+#6Szerintem nagyon stílusosan tálaltad a képet, elsőre én is azt hittem, hogy fotó. Még némi zajt lehetett volna rádobni, talán.
A videót is megnéztem, jó lett!
A pont már korábban ment.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Gatget[offline]

Gatget

2015-04-17 16:25:060+#5Válasz a #4 kommentreEttől függetlenül jó lett az animáció is, örülök, hogy megosztottad velünk. nagyon sokat fejlődtél ha már animálást is nézegeted smiley
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Papus3d[offline]

Papus3d

2015-04-16 23:10:390+#4Válasz a #2 kommentreHát igen, a zárszerkezet animálása nem is lett szép, a vizszintes mozgás a csuklós szerkezet miatt egy kicsit függöleges is lett, gondolom az eredeti is ezért szokott beszorulni. Poserba akarom áttenni, de még van egy-két probléma, de már nem néz ki rosszul. https://www.youtube.com/w…
Papus3d

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-04-16 21:48:090+#3Bár nem értek hozzá technikailag de nagyon látványos számomra is a fejlődés. Grat!
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Gatget[offline]

Gatget

2015-04-15 16:21:570+#2Szépen munka, a lőszeres doboz külön nagyon tetszik. szépek a textúrák is ahogy látom egyre jobban megy ez neked. Külön jól mutat a korhű tálalással. +1

Azt tudtad, hogy a zárszerkezete nem volt a legmegbízhatóbb előfordult,hogy beszorult vagy elsült, viszont nagyon pontos volt.
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Géb[offline]

Géb

2015-04-14 22:33:210+#1Nekem még akkor sem esett le hogy ez nem fotó amikor a nagyított képet nézegettem. :O Csak azon csodálkoztam hogy milyen szép éles mindenhol, nincs egy szűk élességtartomány.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]