: Bagoly



Címkék: , ,

742 megtekintés
2 szavazat
8 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

PIRI[offline]

PIRI

2014-10-06 18:39:230+#8Válasz a #6 kommentreEgyáltalán nem vetted el a kedvem,és nagyon örültem,hogy irtál véleményt a rajzomhoz,köszi mégegyszer.A sötét tónussal bátrabb leszek,csak félek hogy kilyukad a papir (Lyra 5B és Faber-Castell 7B-s ceruzáim vannak amikkel próbálok feketíteni több kevesebb sikerrel.Úgy vettem észre a KOH-I-NOOR 8B mintha jobb lenne erre a célra,de mindegyikkel próbálkozom.

PIRI[offline]

PIRI

2014-10-06 18:35:140+#7Válasz a #5 kommentreNagyon örülök,hogy ezt mondod,köszi smiley
Sokat tanulok a tanácsaitokból bár lehet még nem látszik...de fog.
Köszi a sok segitséget,és hogy forditottatok időt a rajzom értékelésére smiley
Sokat gyakorlok ez látszani fog hamarosan.

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-10-06 18:15:080+#6Válasz a #4 kommentreJaj, nehogy ám félreértsd! Nem a kedved szeretném elvenni hiszen ez egy nagyon jó, kikapcsoló hobbi! És láthatóan lelkes vagy, aminek külön örülök. Ne haragudj ha negatívnak érzékelted, csak motiválni szeretnélek smiley Én is ritkán rajzolok mostanában és érzem is hogy van mit behoznom, a lényeg hogy mi itt egy közösség egymást bátorítsuk, segítsük és mindenekelőtt jó hangulatban teljen az idő, hiszen ez lenne a lényeg smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Thubakabra[online]

Thubakabra

2014-10-06 17:59:270+#5Válasz a #4 kommentreUgyan már, hogy lenne vicces? Mindenki kezdi valahol. Én meg sem merem mutatni már, hogy milyen volt az első rajzom.
Szerintem is egyre jobban megy.
Ahhoz, hogy tudjunk olyan tanácsokat adni, ami feltétlenül segítene, írd meg legközelebb a leírásban, hogy milyen méretben rajzolsz, milyen eszközökkel (milyen puhaságú ceruzákkal pl).
Az jó, hogy nem állsz meg. A folyamatos gyakorlásban rejlik a fejlődés. smiley A formákat már egész jól eltalálod, kevés az elcsúszás, ami már önmagában nagyszerű, sokaknak ez megy nehezen nagyon sokáig. A tónusozás az, amivel többet kellene foglalkoznod. Amikor benned van az, hogy "ez most kész", akkor csak azért se hagyd abba, adj neki még tónusokat, igazíts rajtuk pluszban. Addig rajzold a tónusokat legalább, ameddig el nem vesznek a körvonalak, azok nem kellenek.
Itt a legtöbbünk szintén autodidakta, kevesen jártak rajzos iskolában. A fejlődést sokan abból nyertük el, hogy feltöltöttünk ilyen oldalakra, és a tanácsokra kezdtünk el építeni. Szóval menni fog ez. smiley
Hajrá! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

PIRI[offline]

PIRI

2014-10-06 16:59:360+#4Válasz a #3 kommentrePedig hidd el hogy igyekszem erősebb tónusozásra,pár hónapja kezdtem el a rajzolást autodidakta módon,csak úgy kedvtelésből,és most már úgy érzem egyre jobban megy,szép lassan ráérősen és nem állok meg.
Az hogy megköszönöm a hsz.-ekez az természetes és örülök is nekik,tanulok belőlük.Lehet hogy másnak ez még nagyon vicces rajz,de igyekszem jobb lenni.Kitartó vagyok!
Kiteszem a referencia fotót.
Köszi mégegyszer a tanácsokat smiley

Zhenia[offline]

Zhenia

2014-10-05 21:11:450+#3Bátrabban a tónusokkal, ezt nem győzöm hangsúlyozni, smiley de egyelőre ennek hatását nem látni pedig mindig szépen megköszönöd a hozzászólásokat. smiley Hidd el tényleg segíteni szeretnénk smiley smiley

Legközelebb a referenciát is linkeld kérlek
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

PIRI[offline]

PIRI

2014-10-05 15:43:450+#2Válasz a #1 kommentreIgen,és köszönöm a véleményezést smiley

babarózsa[offline]

babarózsa

2014-10-05 15:09:421+#1Sokat segítene, ha nem a vonalakra,hanem inkább a tónusokra fektetnéd a hangsúlyt. A térbeliségen ez nagyon javítana a rajzaidon! Remélem tudtam segíteni!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]