: Jenson Button

Jenson Button Forma 1-es vb. portréja.
A4-es lap és grafit technika.
Minimális szemelcsúszással.

Címkék: , , , ,

685 megtekintés
0 szavazat
1 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-06-01 19:14:080+#1Jó látni tőled ilyen stílusú alkotást is! Jó néha ilyeneket is rajzolni, nem csak a digitálist (mármint hogy több technikát gyakorolni, nem csak egyet, mert amúgy szeretem a digitális alkotásokat is).
Sajnos, nem csak a szem a gond. smiley Az orr is lapos, mert szemből van rajzolva, nem oldalról, ahogy a szemöldök is, pedig az arc fordul. A szem formája is torz, nem követi a szemgolyót, mintha benyomódna. Illetve szegény kicsit bandzsa is lett. smiley Érdemes a végső satírozás előtt többször leellenőrizni, hogy minden a helyén van-e, mert ha elcsúszások vannak, akkor mindegy már a tónusozás, az eredmény kicsit csámpás lesz. Az ilyen jellegű alkotásoknál sokat számít. De az látszik, hogy sok szeretettel és élvezettel rajzoltad, ami fontos, mert sok problémán átlendít, ahogy a következőnél is majd lesz, illetve sokat hozzáad a rajzodhoz is. Csak tessék kitartóan rajzolni, és az anatómiai gondok is majd egyszer megszűnnek. smiley
Egyébként a tónusozási technikád nagyon tetszik, igazán játékos, és érdekes nézegetni. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]